U podrumu pronašla kovčeg s pola miliona evra!

55-godišnja Anne iz Pariza pronašla je u podrumu zgrade pravo malo bogatsvo tj.nekoliko stotina hiljada evra i to u kovčegu.

Zanimljivosti 01.10.2020 | 15:27
U podrumu pronašla kovčeg s pola miliona evra!

Podrumu koji je došao uz stan koja je nasledila od svoje majke,a u kovčegu se nalazilo gotovo više 500.000 evra ! Ani je imala nameru da stan proda.

"Nismo završili brojanje, ali ima negde između 500.000 i 600.000 evra u novčanicama od 500, 100 i 50 evra", otkrio je izvor za dnevni list "Le Parisien".

Žena je nazvala lokalnu policiju koja je kontaktirala pravosudnu policiju zbog zabrinutosti da bi novac mogao biti deo akcije pranja novca. Novac su policajci potom odneli radi forenzičke analize.

Policijski izvor rekao je novinskoj agenciji Frans press da novac još treba zvanično da se prebroji, ali je dodao: "Postoji više od 500.000 evra."

55-godišnja Anne nasledila je stan od svoje majke te preuzela radnje potrebne za prodaju nekretnine u otmenom 7. arondismanu, nedaleko od Marsovih polja i Ajfelovog tornja.

Angažovala je agenciju za nekretnine radi procene vrednosti stana, a u sklopu priprema za prodaju u podrumu je pronađeno blago skriveno u kovčegu.

Takođe će istragu kofera i njegov sadržaj nadgledati i proveriti tim za finansijska istraživanja i istrage pravosudne policije (BRIF),specijalizovane za istraživanje pranja i falsifikovanja novca.

Izvor: zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar