Сеx скандал у парламенту: Ево о чему се ради

Аргентински парламентарац строго је кажњен, јер је током онлине парламентарног засједања љубио груди једне жене, односно, како се касније сазнало, партнерке.

Свијет 26.09.2020 | 09:49
Сеx скандал у парламенту: Ево о чему се ради

 

Ожењени отац троје дјеце Јуан Емилио Амери шокирао је колеге посланике, али и свеколику јавност, допустивши лијепој плавуши да сједне на његово кољено и њежно га милује прије него што се он сагнуо и пољубио њезину десну брадавицу. 

Иако је владајућа коалиција одмах затражила његову оставку, осрамоћени 47-годишњак сам је одступио у четвртак навече. Сцене секса одигравале су се на великом екрану током расправе о дугу покрајине Салта, на којему су били видљиви и други посланици који су сједницу пратили из својих домова.

Да ствар буде бизарнија, заступник Амери, који је у децембру прошле године осумњичен да је сексуално злостављао тинејџерицу, прије оставке понудио је прилично бизарно објашњење.

- Јако се срамим, био сам увјерен да је пао интернет. Интернетска веза је јако лоша у унутрашњости земље. Моја партнерица је управо изашла из купаонице. Упитао сам је је ли све у реду са силиконским имплантантима, она је, наиме, прије 10 дана била на уградњи дојки. Питао сам је могу ли је пољубити па сам то и учинио. Пољубио сам је у груди. То је све - објаснио је осрамоћени парламентарац.

Дјевојка у центру скандала је Целесте Бургос, Америјева дјевојка и политичка савјетница. Због скандала је изашла на видјело чињеница да је Амери растављен од супруге Алејандре Есцудеро.

(Агенције) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ахахаха,

26.09.2020 09:12

Јака ствар. Па није то ниста посебно. Све је то данас ок тако слободно нек наставе каријеру. Има то код нас исто. Ко зна ста раде зељлка и мило?. Људи су модерни.. нетреба замјерит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еххх

26.09.2020 14:04

Шта се мора није тешко ...

ОДГОВОРИТЕ