Sex skandal u parlamentu: Evo o čemu se radi

Argentinski parlamentarac strogo je kažnjen, jer je tokom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi jedne žene, odnosno, kako se kasnije saznalo, partnerke.

Svijet 26.09.2020 | 09:49
Sex skandal u parlamentu: Evo o čemu se radi

 

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri šokirao je kolege poslanike, ali i svekoliku javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu. 

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak naveče. Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tokom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojemu su bili vidljivi i drugi poslanici koji su sjednicu pratili iz svojih domova.

Da stvar bude bizarnija, zastupnik Ameri, koji je u decembru prošle godine osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžericu, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

- Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo izašla iz kupaonice. Upitao sam je je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je, naime, prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve - objasnio je osramoćeni parlamentarac.

Djevojka u centru skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

(Agencije) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ahahaha,

26.09.2020 09:12

Jaka stvar. Pa nije to nista posebno. Sve je to danas ok tako slobodno nek nastave karijeru. Ima to kod nas isto. Ko zna sta rade zeljlka i milo?. Ljudi su moderni.. netreba zamjerit

ODGOVORITE
Name

Ehhh

26.09.2020 14:04

Šta se mora nije teško ...

ODGOVORITE