Први кадрови Јужног ветра 2: Почело снимање наставка

Снимање наставка најгледанијег српског домаћег филма "Јужни ветар" почело је прије пет недјеља на локацијама у јужном дијелу Србије, гдје је позната глумачка и ауторска екипа урадила велики број сцена које ће публику сигурно оставити без даха.

Забава 25.09.2020 | 21:52
Први кадрови Јужног ветра 2: Почело снимање наставка

Због великог интересовања које овај пројекат већ година привлачи, екипа на челу с редитељем Милошем Аврамовићем, спремила је неколико кадрова са снимања које је обављено на граничном прелазу са Бугарском, пишу Новости.

"Снимање на граничном прелазу је било једно од најзахтевнијих, на првом месту јер смо имали веома компликоване сцене, пуну опасних каскада, а са друге стране, снимање није смело да омета функционисање граничног прелаза. Цела екипа припремала је ово снимање данима унапред како би све фукционисало перфектно.

<имг срц="хттпс://днс2.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-09-25/09252020095438.јпг" алт="" wидтх="906" хеигхт="513" />

Поред главних глумаца, у овим сценама видећемо и велике бугарске звезде Мариана Валева и Захари Бахарова који играју у 'Убрзању'. Овом приликом желим и да захвалим граничној полицији на разумевању, стрпљењу и помоћи коју су нам пружили током овог снимања", објашњава редитељ Милош Аврамовић.

Снимање се наредних недјеља наставља на локацијама у Београду и околини, а као што је раније најављено и у настваку нас очекује већ доказана глумачка поставка - Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, Предраг Мики Манојловић, Александар Берчек, Лука Грбић.

У наредним мјесецима, екипа ће завршавати посљедње сцене, монтажу, али и посебно осмишљену музику коју ће и овог пута потписати Слободан Вељковић Цобy и продукција Бассивитy, а премијера филма се очекује почетком наредне године.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/wДх4пбиXГqY?феатуре=емб_титле" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен"> 

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар