Незнање и бахатост на дјелу, цех плаћају грађани

Радници Електро Невесиња оставили су иза себе каблове разбацане по земљи,а неки висе и по стубу, одмах поред пута. Тако да опасност вреба јер се на земљи налазе разбацане жице и каблови, који висе по ступу.Оваквим неодговорним радом могли су проузроковати материјалне и људске штете.

Република Српска 24.09.2020 | 20:07
Незнање и бахатост на дјелу, цех плаћају грађани

Све се то види на фотогафијама које су стигле у нашу редакцију и како смо успјели сазнати у питању су Кланци, десетак киломентара од Невесиња на путу према Гацку.

Према информацијама које су стигле у редакцију, у питању је спор са Електродистрибуцијом око постављања сата, који траје више мјесеци, након чега је дошло и до искључења из система напајања струјом.

У међувремену дуг за струју је плаћен, али електричари нису стигли да укључе струју и уклоне неред који су оставили иза себе.

Тако поред самог пута опасност вреба јер се на земљи налазе разбацане жице и каблови, који висе по ступу.

У поподневним часовима на бројне телефонске позиве из Електро Невесиња нико није одговарао. Тако да смо остали ускраћени за званично објашњење због чега су оставили разбацане по земљи електро каблове и жице.

Поставља се питање да ли су свјесни да својим неодговорним радом и понашањем могу изазвати материјалне и људске штете.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Смрт фасизму

24.09.2020 21:36

Ниста починиоци “овог дјела” НЕЋЕ сносити никакве санкције ни посљедице обзиром да су запослење добили преко СНСД гарантујуци своју “струцност” чланском књижицом у поменутој политичкој дружини!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2020 22:49

А струка? Ко мјери размак од преосталих ципела и трафо станице? Ко ће крпити каблове кад буду поплаве, не дај Боже! Ко?

Name

Ругобно

25.09.2020 04:42

Није овсје ништа проблематично. Не волим црвену секту и њихове подобне раднике, због њих напустих РС и дистрибуцију. На основу снимака се види да је купац откачен са магистралног вода тако што су "развезали" напојни вод и бацили га да виси са стуба, на земљу. Нису га искључили под бројилом (можда што се исти сам поново укључивао). Изгледа ружно како изгледа али нема опасности. Чак су ставили заштитну ограду између стуба и пута да би спријечили приступ мјесту. До одређене мјере су испоштоване мјере заштите. Нема потребе за галаму. Имате ви много горих ствари за галаму од ове само прошетајте мало по градовима РС.

Name

ја сам опет

24.09.2020 22:49

То нису електрицари тако раде само СВАСТАРОСИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2020 10:13

Ја мислио ти написа СТВАРАОЦИ