Neznanje i bahatost na djelu, ceh plaćaju građani

Radnici Elektro Nevesinja ostavili su iza sebe kablove razbacane po zemlji,a neki vise i po stubu, odmah pored puta. Tako da opasnost vreba jer se na zemlji nalaze razbacane žice i kablovi, koji vise po stupu.Ovakvim neodgovornim radom mogli su prouzrokovati materijalne i ljudske štete.

Republika Srpska 24.09.2020 | 20:07
Neznanje i bahatost na djelu, ceh plaćaju građani

Sve se to vidi na fotogafijama koje su stigle u našu redakciju i kako smo uspjeli saznati u pitanju su Klanci, desetak kilomentara od Nevesinja na putu prema Gacku.

Prema informacijama koje su stigle u redakciju, u pitanju je spor sa Elektrodistribucijom oko postavljanja sata, koji traje više mjeseci, nakon čega je došlo i do isključenja iz sistema napajanja strujom.

U međuvremenu dug za struju je plaćen, ali električari nisu stigli da uključe struju i uklone nered koji su ostavili iza sebe.

Tako pored samog puta opasnost vreba jer se na zemlji nalaze razbacane žice i kablovi, koji vise po stupu.

U popodnevnim časovima na brojne telefonske pozive iz Elektro Nevesinja niko nije odgovarao. Tako da smo ostali uskraćeni za zvanično objašnjenje zbog čega su ostavili razbacane po zemlji elektro kablove i žice.

Postavlja se pitanje da li su svjesni da svojim neodgovornim radom i ponašanjem mogu izazvati materijalne i ljudske štete.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Smrt fasizmu

24.09.2020 21:36

Nista počinioci “ovog djela” NEĆE snositi nikakve sankcije ni posljedice obzirom da su zaposlenje dobili preko SNSD garantujuci svoju “strucnost” članskom knjižicom u pomenutoj političkoj družini!!

ODGOVORITE
Name

Re

24.09.2020 22:49

A struka? Ko mjeri razmak od preostalih cipela i trafo stanice? Ko će krpiti kablove kad budu poplave, ne daj Bože! Ko?

Name

Rugobno

25.09.2020 04:42

Nije ovsje ništa problematično. Ne volim crvenu sektu i njihove podobne radnike, zbog njih napustih RS i distribuciju. Na osnovu snimaka se vidi da je kupac otkačen sa magistralnog voda tako što su "razvezali" napojni vod i bacili ga da visi sa stuba, na zemlju. Nisu ga isključili pod brojilom (možda što se isti sam ponovo uključivao). Izgleda ružno kako izgleda ali nema opasnosti. Čak su stavili zaštitnu ogradu između stuba i puta da bi spriječili pristup mjestu. Do određene mjere su ispoštovane mjere zaštite. Nema potrebe za galamu. Imate vi mnogo gorih stvari za galamu od ove samo prošetajte malo po gradovima RS.

Name

ja sam opet

24.09.2020 22:49

To nisu elektricari tako rade samo SVASTAROSI!

ODGOVORITE
Name

Re

25.09.2020 10:13

Ja mislio ti napisa STVARAOCI