Љупка Стевић након скандала још траженија!

Љупка Стевић профитирала је од скандала који је направила прошле недеље кад је ожењеном генералу полиције Драгиши Симићу, с којим је била у вези десет година, разбила два аутомобила у налету љубоморе. Како сазнајемо, она је тренутно најтраженија певачица на естради.

Забава 23.09.2020 | 17:27
Љупка Стевић након скандала још траженија!

И док је једни осуђују а други подржавају, певачици пословне и љубавне понуде стижу са свих страна. Власници престоничких клубова, али и оних по Србији који су почели да раде, спремни су и дупло да плате за њен наступ, а има и оних који не питају за цену. Али то није све.

Прегледи њених песама на Јутјубу су скочили за чак пола милиона. Да не причамо о еуфорији која због ње и даље влада на друштвеним мрежама, где се шерује видео у којем се јасно види како ломи стакло и буши гуме на колима.

Иако јој је овај скандал донео побољшање у каријери, што је заправо и најчешћи случај на естради, Стевићева је решила да га остави иза себе и да живот промени из корена. Она, према нашим сазнањима, покреће приватни бизнис.

- Тај човек ме више не занима у животу. Толике године ме је лагао и измишљао, а ја сам увек била ту. Сада је дошло време да се посветим себи и ништа ме друго не занима осим мој живот. Ја сам том човеку сачувала брак, е сад има да вратим свој живот. Млада сам и више нећу да губим време на будалаштине - поручује Љупка за Курир.

Подсетимо, Љупка и Драгиша су били десет година у вези, коју је она обелоданила на Инстаграму тако што је поставила снимак како демолира генералова возила. Он је гостовао у емисији "Хит твит", где се извинио породици због скандала и поручио да је с певачицом завршио везу. Љупка је добила две кривичне пријаве, забрану приласка Симићу и одузето јој је оружје.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар