Пале: Дојава о подметнутој бомби у ДНС-а била лажна

"Изгледа да је неко ријешио да сваких мјесец дана води прљаву кампању против ДНС-а па је тако и данас дошло до лажне дојаве о подметнутој бомби у просторијама ДНС-а на Палама", саопштено је из Демократског народног савеза.

Република Српска 23.09.2020 | 13:33
Пале: Дојава о подметнутој бомби у ДНС-а била лажна

"У борби за живот и људе Српске ми смо спремни на много више од анонимних кукавица и то показује јачање ДНС свакога дана након јаких удара са свих страна који су имали за циљ да странку униште. И данас, као и прије мјесец дана, а с пуним поштовањем према институцији МУП РС, очекујемо идентификацију и привођење правди лица које су доставиле лажну дојаву и тиме узнемирили грађане Пала", каже се у саопштењу.

Како наводе, ово је важно не због ДНС-а него због грађана који су узнемирени.

"Ради се о синхронизованој и организованој акцији која се понавља, с циљем уношења панике међу људе и дискредитацији политичких противника! Од МУП РС тражимо брзо проналажење криваца за уношење немира. У игри је више од прљаве кампање против ДНС. Ако овај случај не буде ријешен у што краћем року, питамо се и ми а и јавност ће се питати, зашто је то тако", каже се у саопштењу и додаје да нерјешравање овог случаја оставља простор за разне спекулације на које ми нисмо спремни, јер нисмо странка шпекуланата него озбиљна партија која води рачуна о својим грађанима, члановима и симпатизерима.

"Вјерујемо у снагу нашег МУП-а и очекујемо брзу, професионалну и бескомпромисну реакцију", каже се у саопштењу ДНС-а.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Муки

23.09.2020 13:57

па ајде имајте петљу па јавно реците ко удара на вас,не смете име то ни споменути мисеви једни,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миломир

23.09.2020 17:34

Нико ДНС и не помиње, па сами вршите лажне дојави и смишљате своје глупости да би привукли пажњу јавности. Коме сте ви битни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уф

23.09.2020 17:55

Дрпос?!