Pale: Dojava o podmetnutoj bombi u DNS-a bila lažna

"Izgleda da je neko riješio da svakih mjesec dana vodi prljavu kampanju protiv DNS-a pa je tako i danas došlo do lažne dojave o podmetnutoj bombi u prostorijama DNS-a na Palama", saopšteno je iz Demokratskog narodnog saveza.

Republika Srpska 23.09.2020 | 13:33
Pale: Dojava o podmetnutoj bombi u DNS-a bila lažna

"U borbi za život i ljude Srpske mi smo spremni na mnogo više od anonimnih kukavica i to pokazuje jačanje DNS svakoga dana nakon jakih udara sa svih strana koji su imali za cilj da stranku unište. I danas, kao i prije mjesec dana, a s punim poštovanjem prema instituciji MUP RS, očekujemo identifikaciju i privođenje pravdi lica koje su dostavile lažnu dojavu i time uznemirili građane Pala", kaže se u saopštenju.

Kako navode, ovo je važno ne zbog DNS-a nego zbog građana koji su uznemireni.

"Radi se o sinhronizovanoj i organizovanoj akciji koja se ponavlja, s ciljem unošenja panike među ljude i diskreditaciji političkih protivnika! Od MUP RS tražimo brzo pronalaženje krivaca za unošenje nemira. U igri je više od prljave kampanje protiv DNS. Ako ovaj slučaj ne bude riješen u što kraćem roku, pitamo se i mi a i javnost će se pitati, zašto je to tako", kaže se u saopštenju i dodaje da nerješravanje ovog slučaja ostavlja prostor za razne spekulacije na koje mi nismo spremni, jer nismo stranka špekulanata nego ozbiljna partija koja vodi računa o svojim građanima, članovima i simpatizerima.

"Vjerujemo u snagu našeg MUP-a i očekujemo brzu, profesionalnu i beskompromisnu reakciju", kaže se u saopštenju DNS-a.

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Muki

23.09.2020 13:57

pa ajde imajte petlju pa javno recite ko udara na vas,ne smete ime to ni spomenuti misevi jedni,

ODGOVORITE
Name

Milomir

23.09.2020 17:34

Niko DNS i ne pominje, pa sami vršite lažne dojavi i smišljate svoje gluposti da bi privukli pažnju javnosti. Kome ste vi bitni?

ODGOVORITE
Name

Uf

23.09.2020 17:55

Drpos?!