Прослављена крсна слава предузећа “Компред” из Угљевика

Ломљењем славског колача комунално предузеће “Коморед” из Угљевика прославило је крсну славу Рођење Пресвете Богородице - Мала Госпојина. Том приликом је ово предузеће, чији је већински власник општина Угљевик, представило резултате свог позитивног пословања.

Република Српска 21.09.2020 | 17:27
Прослављена крсна слава предузећа “Компред” из Угљевика

Предузеће “Компред” из Угљевика на том подручју послује већ 46 година. Бави се производњом и снабдјевањем водом, одвозом чврстог комуналног отпада те одржавањем канализације за неколико хиљада корисника.

“Сви шестомјесечни и полугодишњи извјештаји су били позитивни, плате исплаћујемо на вријеме. Свега тога не би било без одличне сарадње са локалном заједницом, са Рудником и Термоелектраном Угљевик, који је највећи гигант на нашим просторима, а свакако на подручју наше општине. Такође треба истаћи и похвалити рад свих радника у колективу, без њих ја овдје ништа не бих могао да урадим”, рекао је директор предузећа “Компред” Милан Лазић.

Притужби корисника немају, а прекиди у снабдјевању воде многу се мјерити у минутама, каже даље Лазић, и додаје да већ производе количину воде већу од тренутне потрошње. 

“Имамо обећање општине да ћемо да ћемо ускоро да бушимо још један бунар, надамо се до краја ове године. Тиме ћемо имати још воде у залихама, да можемо да ширимо мрежу, што нам је и циљ. Циљ је такође и да наши корисници буду задовољни”, најавио је Лазић.

Наченик општине Угљевик Василије Перић истакао је да је предузеће “Компред”, које је већим дијелом у власништву општине, засигурно једно од најуспјешнијих не само на том него и на простору цијеле Републике Српске.

“Општина Угљевик помаже ово комунално предузеће. Ми смо и у току ове године, али и током претходног периода, уложили значајна новчана средства из буџета општине како бисмо побољшали водоснабдјевање и како бисмо побољшали квалитет пружања услуга”, нагласио је Перић. 

Традиционално, и ове године кум славе “Компреда” био је в.д. директора Рудника и Термоелектране Угљевик Чедомир Стојановић, који је изразио задовољство због дугогодишње успјешне сарадње два предузећа.

 

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Децко

21.09.2020 16:40

Није ни цудо сто смо пропали кад нам и предузеца имају крсне славе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тешки

21.09.2020 18:37

А ти брале видим да пишеш исправно :) свака част,добро си нам рекао,није ни чудо што пропадамо,,децко,,

Name

Директ

21.09.2020 20:06

Нисмо пропали због славе, већ због тога што лопови и Бога зајебаше.

Name

Боб

22.09.2020 02:05

ТАКВЕ ГЛУПОСТИ МОГУ СЕ ВИДЈЕТИ САМО КОД СРБА. НИЈЕ НИ ЦУДО СТО СЕ МНОГИ ОДРИЦУ ТЕ НАЦИЈЕ. ЈА САМ ЈЕДАН ОД ЊИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

22.09.2020 06:31

ПОЗНАЈЕМ МЕНТАЛИТЕТ ЉУДИ ИЗ УГКЈЕВИЦКЕ ОБРИЈЕЗИ,ГДЈЕ СУ ЗИВЈЕЛИ ПРАВИ ВЈЕРНИЦИ У ВРИЈЕМЕ КАД ЈЕ БИЛО ТЕСКО БИТИ ВЈЕРНИК,ПА МИ НИЈЕ ЈАСНО ЗАСТО СУ ДОЗВОЛИЛИ ДА СЕ СКРЊАВИ ЊИХОВА ВЈЕРА.КАКВО ЛОМЉЕНЕ КРСНОГ КОЛАЦА ПО ПРЕДУЗЕЦИМА И РАСКРСНИЦАМА.ЗНА СЕ СТА ЈЕ КРСНА СЛАВА КОД СРБА.ВРАТИТЕ СЕ НА ВРИЈЕМЕ ПРАВОЈ ТРАДИЦИЈИ,ИНАЦЕ УНУЦИ ВАМ НЕСЕ ЗНАТИ НИСТА О ПРАВОСЛАВЉУ,РАЗНИ СЕКТАСИ СВЕ УНИСТИСЕ.

Name

Слава

22.09.2020 05:44

Крсна слава предузеца? Па гори смо талибани од талибана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.09.2020 08:59

Барем није на отвореном.

Name

ре Директ

22.09.2020 11:06

А то се литургије не одржавају на отвореном?

Name

Зао

22.09.2020 05:54

Ви славите а недате народу багро

ОДГОВОРИТЕ