Proslavljena krsna slava preduzeća “Kompred” iz Ugljevika

Lomljenjem slavskog kolača komunalno preduzeće “Komored” iz Ugljevika proslavilo je krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice - Mala Gospojina. Tom prilikom je ovo preduzeće, čiji je većinski vlasnik opština Ugljevik, predstavilo rezultate svog pozitivnog poslovanja.

Republika Srpska 21.09.2020 | 17:27
Proslavljena krsna slava preduzeća “Kompred” iz Ugljevika

Preduzeće “Kompred” iz Ugljevika na tom području posluje već 46 godina. Bavi se proizvodnjom i snabdjevanjem vodom, odvozom čvrstog komunalnog otpada te održavanjem kanalizacije za nekoliko hiljada korisnika.

“Svi šestomjesečni i polugodišnji izvještaji su bili pozitivni, plate isplaćujemo na vrijeme. Svega toga ne bi bilo bez odlične saradnje sa lokalnom zajednicom, sa Rudnikom i Termoelektranom Ugljevik, koji je najveći gigant na našim prostorima, a svakako na području naše opštine. Takođe treba istaći i pohvaliti rad svih radnika u kolektivu, bez njih ja ovdje ništa ne bih mogao da uradim”, rekao je direktor preduzeća “Kompred” Milan Lazić.

Pritužbi korisnika nemaju, a prekidi u snabdjevanju vode mnogu se mjeriti u minutama, kaže dalje Lazić, i dodaje da već proizvode količinu vode veću od trenutne potrošnje. 

“Imamo obećanje opštine da ćemo da ćemo uskoro da bušimo još jedan bunar, nadamo se do kraja ove godine. Time ćemo imati još vode u zalihama, da možemo da širimo mrežu, što nam je i cilj. Cilj je takođe i da naši korisnici budu zadovoljni”, najavio je Lazić.

Načenik opštine Ugljevik Vasilije Perić istakao je da je preduzeće “Kompred”, koje je većim dijelom u vlasništvu opštine, zasigurno jedno od najuspješnijih ne samo na tom nego i na prostoru cijele Republike Srpske.

“Opština Ugljevik pomaže ovo komunalno preduzeće. Mi smo i u toku ove godine, ali i tokom prethodnog perioda, uložili značajna novčana sredstva iz budžeta opštine kako bismo poboljšali vodosnabdjevanje i kako bismo poboljšali kvalitet pružanja usluga”, naglasio je Perić. 

Tradicionalno, i ove godine kum slave “Kompreda” bio je v.d. direktora Rudnika i Termoelektrane Ugljevik Čedomir Stojanović, koji je izrazio zadovoljstvo zbog dugogodišnje uspješne saradnje dva preduzeća.

 

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Decko

21.09.2020 16:40

Nije ni cudo sto smo propali kad nam i preduzeca imaju krsne slave!

ODGOVORITE
Name

Тешки

21.09.2020 18:37

А ти брале видим да пишеш исправно :) свака част,добро си нам рекао,није ни чудо што пропадамо,,децко,,

Name

Direkt

21.09.2020 20:06

Nismo propali zbog slave, već zbog toga što lopovi i Boga zajebaše.

Name

Bob

22.09.2020 02:05

TAKVE GLUPOSTI MOGU SE VIDJETI SAMO KOD SRBA. NIJE NI CUDO STO SE MNOGI ODRICU TE NACIJE. JA SAM JEDAN OD NJIH.

ODGOVORITE
Name

D

22.09.2020 06:31

POZNAJEM MENTALITET LJUDI IZ UGKJEVICKE OBRIJEZI,GDJE SU ZIVJELI PRAVI VJERNICI U VRIJEME KAD JE BILO TESKO BITI VJERNIK,PA MI NIJE JASNO ZASTO SU DOZVOLILI DA SE SKRNJAVI NJIHOVA VJERA.KAKVO LOMLJENE KRSNOG KOLACA PO PREDUZECIMA I RASKRSNICAMA.ZNA SE STA JE KRSNA SLAVA KOD SRBA.VRATITE SE NA VRIJEME PRAVOJ TRADICIJI,INACE UNUCI VAM NESE ZNATI NISTA O PRAVOSLAVLJU,RAZNI SEKTASI SVE UNISTISE.

Name

Slava

22.09.2020 05:44

Krsna slava preduzeca? Pa gori smo talibani od talibana!

ODGOVORITE
Name

Direkt

22.09.2020 08:59

Barem nije na otvorenom.

Name

re Direkt

22.09.2020 11:06

A to se liturgije ne održavaju na otvorenom?

Name

Zao

22.09.2020 05:54

Vi slavite a nedate narodu bagro

ODGOVORITE