Рај за љубимце: Хотел за псе од сада и у Бијељини

- Имамо капацитет за 10 паса, цијена по псу, по једном дану износи 20 марака, у шта је урачуната храна, а пас има сву бригу, од шетње, до боравка у “хотелу”.

Република Српска 20.09.2020 | 13:09
Рај за љубимце: Хотел за псе од сада и у Бијељини

“Купи пса јер то је једини начин да за новац добијеш љубав”, каже једна изрека. За оне који имају кућне љубимце, вријеме одласка на одмор може задати праве главобоље, јер коме оставити пса на чување на неколико дана...Ако себи желите омогућити миран пословни пут, годишњи одмор или вам нешто искрсне, а одвојеност од ваших драгих кућних љубимаца учинити себи и њима лакшим, хотел за псе би био идеално рјешење. Однедавно овакво мјесто постоји и у Бијељини.

Бијељина већ хвата корак са савременим трендовима, па у том смислу не заостаје ни када је у питању брига о кућним љубимцима. Уз већ постојећи ранч са бројним животињама, и пансионом за псе који нису кућни, Никола Танасић каже да је на идеју отварања хотела за кућне псе малих раса дошао управо зато што су многи његови суграђани имали проблем коме повјерити на чување љубимца, када су на одмору или имају пословне обавезе. 

“Имамо капацитет за 10 паса, цијена по псу, по једном дану износи 20 марака, у шта је урачуната храна, а пас има сву бригу, од шетње, до боравка у `хотелу`. У суштини он овдје у пансиону само преспава, сво остало вријеме борави напољу са осталим животињама и са нама у друштву у дворишту”, објашњава Никола.

У атмосфери уз већ постојећи ранч са коњима, разним врстама птица и бројним другим животињама, међу којима има и егзотичних, дружењу са њима и природном окружењу, псу је врло лако да се уклопи у ново окружење. Дежурни ветеринар је такође на располагању.

“Данас скоро свака кућа има пса. Корона јесте утицала и на нас, али интересантната има. Када је вријеме годишњих одмора, наши људи углавном остављају љубимце, али ту су и гастарбајтери који доводе псе са собом када дођу, а онда иду пут обавеза, па нама препусте бригу о својим четвороношцима”, каже Танасић.
 
“Пас има све одлике човјека, а ниједну његову ману”, гласи чувени цитат којим се и Никола води. Љубав према животињама и у овом случају је преовладала јер је, проводећи на ранчу доста времена, у потпуности упознао и њихову природу и зна шта тачно по карактеру којем љубимцу треба.

“Углавном су то пси са неким посебним потребама, у смислу да живе у кући и навикли су на комфор. Власници данас захтијевају и услове и пажњу за своје љубимце, можда чак више него родитељи, тако да се и ја са задовољством посвећујем сваком псу појединачно. Љубав је ту пресудна, ништа од овога не би било да ње нема”, закључује власник “хотела за псе”.

Ми дајемо псима наше слободно вријеме, расположиво мјесто и вишак љубави. Заузврат, пси нам дају себе цијеле – то је, кажу најбоља погодба коју је човјек икада склопио. Исто важи, каже Никола, и за хоби за који се он опредијелио. И сам је власник, између осталог, неколико коња и 5 паса.

БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ратко

20.09.2020 12:02

Немам ниста против овог цовека и његовог бизниса. Постављам друго питање, ако неко оде месец дана на одмор и повери свог љубимца на цување то је 600 КМ, многи људи немају толику плату. Било би интересантно од овог цовека узети списак људи који су му дали своје љубимце на поверење па им испитати порекло имовине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.09.2020 13:39

Мени у Сведској ладно тразили 300 еура (2995 круна) да оставим тигрицу 4 седмице, бесплатно це као да има ДРУГА, и сл... мислим па нефер, ја додјем виззаиром посјетити мајку и оца у БЛ (и купио сам тигрицу јер нисам могао од јануара долазити) и платим Wиззаир са 40 еура карту повратну а овде до аеродрома 10 еура и доле 50 марака таxи у једном смјеру. мислим испаде 40+35 еура=75 за пут и све а да тигрицу малу цивају 300 еура. Ја сам на инвалиднини и добијем 500 еура ми остане за храну одјецу обуцу, струју, телефон, лијекове... и треба дати 300еура, узас

Name

миленко.ханско72@гмаил.цом

20.09.2020 16:31

ако нетко има новац да оде месец дана на одмор,онда вероватно мозе да плати и одмор за властитог пса

Name

ИМ

20.09.2020 12:26

Направите коју амбуланту паметније це вам бити,лијеците тај народ напацени.Зивотиња зна стаје хотел.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.09.2020 12:32

Ето мици трецини и његовим пацима хотел. Нека врате апартмане по Златибору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Медо

20.09.2020 12:49

Не купуј,удоми

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

20.09.2020 22:58

Браво за коментар а што се тиче овога хотела за псе, бзв идеја јер сви који имају пса треба да му изваде пасош и да га воде са собом како и он треба да буде члан породице, посебно како су они бољи од већине људи.?

Name

Пацов

20.09.2020 16:02

Па добро,шта ви хоћете што се буните.Човјек има своју цијену а ко хоће може,ко неће не мора.Као да би неко од вас чувао пса читав дан за 20 км

ОДГОВОРИТЕ