Надлежни нека утврде шта је истина, ми идемо даље!

-Тешко је у овом моменту знати шта јесте а шта није. Нека то буде посао за оне који су квалификовани за ову врсту посла. Како год било, идемо даље!", поручио је Говедарица.

Република Српска 20.09.2020 | 10:40
Надлежни нека утврде шта је истина, ми идемо даље!

Поводом сазнања да је постојао план за његово "убиство", Вукота Говедарица на фејзбук профилу се захвалио свима који су му директно или индиректно упутили подршку, уз ограду да је тешко у овом тренутку знати шта јесте, а шта није.

Његова порука је била нека то буде посао за оне који су квалификовани за ову врсту посла.

"Драги пријатељи и познаници, као и многи други који су ми упутили подршку на директан или индиректан начин у протекла два дана, желим да вам се најискреније захвалим. Можда је све ово истина а можда и није. Мени дјелује филмски нестварно, што би рекао Неша Галија.

Тешко је у овом моменту знати шта јесте а шта није. Нека то буде посао за оне који су квалификовани за ову врсту посла. Како год било, идемо даље!", поручио је Говедарица.

Билећанин Миљан Вујовић, оптужени за убиство Петра Бајчетића у септембру 2016. године у Билећи, током свједочења у Окружном суду Бањалука, изнио је шокантне наводе о наводном „наручивању убиства Вукоте Говедарице“ пред локалне изборе те године.

"Требало је да ја и Петар Бајчетић припремимо терен за убиство Вукоте Говедарице, а доћи ће људи да то одраде," изјавио је Вујовић, који је суду понудио и контакт телефоне пословних простора у Гацку, одакле је и Говедарица, а у којима је наводно требало да буде организовано или извршено ово кривично дјело.

Предсједник судског вијећа Благоје Драгосављевић те бројеве је и записао, док је Вуујовић као осумњичене који се могу довести у везу са оваквим намјерама означио и неке страначке функционере из Херцеговине, те у то вријеме високопозициониране људе у Граничној полицији БиХ.

Из МУП РС су одмах саопштили да немају сазнања о наручивању убиства Вукоте Говедарице. Није познато да ли су након изнесених тврдњи Миљана Вујовића током судског процеса преузели било какве истражне радње у вези тога.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Петар

20.09.2020 09:31

Република Српска нема полицију спремну и способну за такву истрагу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

20.09.2020 11:30

Треба брате мили укључити НАТО снаге и ријесен проблем

Name

Гојко

20.09.2020 12:15

А сведок, страначки војник! А иду избори!

Name

Браво

20.09.2020 17:01

Вукоту за одборника.

ОДГОВОРИТЕ