Комшије откриле шта се дешавало те ноћи између Љупке и Симкета!

Комшије певачице Љупке Стевић и даље препричавају филмску акцију у којој је певачица лупала аутомобиле пензионисаног генерала полиције Д. С., а како кажу на њеној су страни.

Забава 19.09.2020 | 12:55
Комшије откриле шта се дешавало те ноћи између Љупке и Симкета!

"Те ноћи сам радила у кафићу. То се дешавало одмах испред", рекла је конобарица, која је била очевидац овог догађаја. Како каже, Љупка наводно није била у алкохолисаном стању, нити јој се чинила неурачунљивом.

 

"Чула сам вику, дреку и лупање, а касније аларм разбијених аутомобила. Сви су изашли напоље, гледали су, снимали... То што је Љупка урадила, урадио би свако нормалан. Ја прва. Ако мене питате, мислим да је заслужио да прође много горе него што је прошао", била је изричита Милица.

 

Продавачица у оближњој радњи делила је Миличино мишљење. Како каже, Љупка је њихова комшиница на чији су поступак сви поносни.

"Она је наша и ми смо на њеној страни. Нисам баш упућена у причу, зашто и због чега се то десило, али који год да је разлог, не сумњамо да је она у праву", каже једна од продавачица, док се друге две слажу с њом.

"Љупка је дивна девојка, стално долази код нас, и о њој све само најлепше можемо рећи", готово углас су додале друге две продавачице.

 

Власник цвећаре из краја, који се у том тренутку затекао у продавници, такође је био сведок овог догађаја.

 

"Не само да сам гледао шта се дешава, већ сам и снимао телефоном", рекао је господин. Био је прилично уздржан у коментарима, оградио се да не може судити о нечему чију позадину не зна, али да Љупку никако не осуђује.

"Наравно да сам на страни својих комшија, па тако и на њеној. Сигурно има своје разлоге. Немам шта ружно да о њој кажем", рекао је власник цвећаре који се није представио.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: Дамир Дервишагић  

Коментари / 0

Оставите коментар