Komšije otkrile šta se dešavalo te noći između Ljupke i Simketa!

Komšije pevačice Ljupke Stević i dalje prepričavaju filmsku akciju u kojoj je pevačica lupala automobile penzionisanog generala policije D. S., a kako kažu na njenoj su strani.

Zabava 19.09.2020 | 12:55
Komšije otkrile šta se dešavalo te noći između Ljupke i Simketa!

"Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred", rekla je konobarica, koja je bila očevidac ovog događaja. Kako kaže, Ljupka navodno nije bila u alkoholisanom stanju, niti joj se činila neuračunljivom.

 

"Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali... To što je Ljupka uradila, uradio bi svako normalan. Ja prva. Ako mene pitate, mislim da je zaslužio da prođe mnogo gore nego što je prošao", bila je izričita Milica.

 

Prodavačica u obližnjoj radnji delila je Miličino mišljenje. Kako kaže, Ljupka je njihova komšinica na čiji su postupak svi ponosni.

"Ona je naša i mi smo na njenoj strani. Nisam baš upućena u priču, zašto i zbog čega se to desilo, ali koji god da je razlog, ne sumnjamo da je ona u pravu", kaže jedna od prodavačica, dok se druge dve slažu s njom.

"Ljupka je divna devojka, stalno dolazi kod nas, i o njoj sve samo najlepše možemo reći", gotovo uglas su dodale druge dve prodavačice.

 

Vlasnik cvećare iz kraja, koji se u tom trenutku zatekao u prodavnici, takođe je bio svedok ovog događaja.

 

"Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom", rekao je gospodin. Bio je prilično uzdržan u komentarima, ogradio se da ne može suditi o nečemu čiju pozadinu ne zna, ali da Ljupku nikako ne osuđuje.

"Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge. Nemam šta ružno da o njoj kažem", rekao je vlasnik cvećare koji se nije predstavio.

Izvor: Kurir.rs/Alo Foto: Damir Dervišagić  

Komentari / 0

Ostavite komentar