Свекрва каже да сам ружна жена и лоша мајка!

Тања Савић проговорила је о томе шта проживљава због тога што јој је муж Душан Јованчевић без дозволе одвео децу у Аустралију.

Забава 18.09.2020 | 19:02
Свекрва каже да сам ружна жена и лоша мајка!

Она је истакла да децу није чула 7 дана, па проговорила о свом мужу и његовој мајци.

 

"Тренутно сам у Смедереву, смирена сам, тиха сам, опаметила сам се после свега. Немогуће је звати, када вас деда и баба блокирају, деца не знају шта се дешава. Ко зна шта деци причају. Нисам их чула седам дана. Нисам заслужила, а када сте добри и наивни тако је. Правда је спора, али достижна, ускраћена сам за то, деца немају телефоне, ма колико сам се трудила и говорила да им се набаве", говорила је Тања у лајву на Инстаграму, па додала:

"Поступак је у току, само се чека датум за суђење. Они немају друга оружја, осим да бране деци да ме виде. Баба је зла жена, пуна злобе и пакости, гледала сам је како остаје сама када ми одемо из Аустралије, толико пута сам плакала када смо ишли за Србију. Та жена нема осећања, чим је забранила унуцима да причању с мајком. Да ли се отац пита како је деци? Они пате за мајком, седам дана се са њима нисам чула. Могу да замислим шта све слушају. Кулутрна сам и одгојена, а видите ко све хода овом земљом? То су манипулатори, мени је јако жао, бојим се да моја деца не постану такву дечаци, да малтретирају своје жене."

Тања је истакла да је мужу све праштала, и саветовала жене да то никада не раде.

"Опраштала сам, говорила да више нећу то да радим, ево људи ме слушају шта причам. Онда се запитате колико живаца имате да све трпите, а неко манипулише вашим осећањима... Бог је велики, за све има правде. Била сам толико заљубљена и волела сам, али ово је баш пакао. Баба је причала по селу да сам се ја одрекла деце, у животу то не бих урадила, сви знају колико сам везана, па и они. Жао ми је што морају да слушају глупе ствари које су далеко од истине. Лет ми је тек крајем октобра, а и то можда откажу, јако је тешко због короне. Било би лепо да се мој глас чује и до Аустралије. Баба и тата су исти, па није ни чудо што је тата такав, када је тако одгајан. Ја сам се враћала, жене немојте то да радите, због чега? Да вам неко забије нож у леђа? Звала сам школу, причала сам са директорком која је рекла: "Да, да, ја ћу мотрити на њих." Превела сам 300 папира, нисам имала ни венчани лист. Жене у Аустраљии треба да направе митинг испред његове куће и напишу: "Вратите Тањи децу!" Има вас пуно на свету... То су сотоне, мени је свекрва Ана говорила да сам ружна жена и лоша мајка", каже Тања.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Игор

19.09.2020 00:41

Јадница . Турбо мама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.09.2020 08:12

Ма иста је као она Љупка. Производ Саше Поповића и Брене, обичне старлете...