Љупка: Нисам бушила гуме генералу Симићу!

Добио је ПЕСНИЦУ посред БРАДЕ!

Забава 17.09.2020 | 18:15
Љупка: Нисам бушила гуме генералу Симићу!

У ексклузивној исповјести Љупка Стевић открива све детаље инцидента, а док прича о скандалу који је направила у насељу гдје живи са својим сада већ, како каже, бившим партнером Д. С. плаче.

Иако се појавио снимак на којем се види како жена у истој хаљини у каквој је и она ноћас примљена на ВМА буши гуме на колима бившег дечка, с којим је, како тврди, пуних десет година у вези, овога пута је промијенила плочу и признала да га је нокаутирала, али да му није оштетила возила.

"Имам подршку људи и путем друштвених мрежа као и пријатеља, свака част. Ја не знам шта жена друго да уради кад је у немогућности да спријечи мушкарца да је вара. Он ће да је вара, па ће да вара. Мене је забољело што ја нешто нахватам и добијем такве лажи", рекла је на почетку Љупка, која је открила да је ставила прислушкивач у његов ауто и тако открила да је вара.

Она нам је испричала и своју верзију у којој тврди да није она та која му је уништила кола.

"Он на врата, ја на врата, чули смо аларме од кола. Аларми су се попалили сви. Ја сиђем да видим шта је. Он, наравно, остане ту због своје безбједности. Чули смо аларме и помислили смо да нам неко обија ауто. Мени је новац био у ауту, када сам пришла, видјела сам поломљен прозор, гурнула сам руку како бих узела новац. Он стоји и виче: "Гепек, гепек". Тада сам се посјекла онако жестоко", описала је Стевићева.

"Није он прошао некажњено, ја сам мало робусна жена, добио је он један онако... Нека све жене знају, добио је песницу посред браде", рекла је Стевићка.

"Ја сам направила комплетан скандал, није за јавност причати о тим стварима, ја сам робусна жена, више се понашам као мушкарац. Није прошао некажњено, нека све жене знају - добио је песницу усред браде, нокаутирала сам га и то је то, ја сам потпуно против насиља, али не могу даље да причам.

Када се стави тачка на то, рећи ћу праву истину. Нешто сам и прикрила. Упловила сам у ту везу са мишљу да му је стало до мене, поред њега ја сам била краљица, он је мени рекао да ће да ме пусти да нађем своју срећу или ће да се ријеши свега тога. Он спава са мном, све време смо заједно. Када кажемо са ожењеним, не можемо, ипак је он са мном. Дала сам му пет година, ја желим породицу и свој мир. Ја сам само искрена", рекла је Љупка и закључила:

"Он ми искључиво налази мане, колико год се средим. Осјећам већ два мјесеца да се ту нешто дешава, треба да се стави тачка на ту причу, идемо даље, да смо живи и здрави. Први пут пуштам сузу, а многи ће да ме пљују. Том човјеку сам жељела да родим дјецу, али наћи ће се неко други".

Како пишу поједини београдски медији, полиција је наводно пјевачици Љупки одузела пушку која је током претреса пронађена у њеном аутомобилу.

(Курир Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ха ха

17.09.2020 18:08

У праву је ова дама.

ОДГОВОРИТЕ