Испитати наводе о планираном убиству Вукоте Говедарице

„Вукота Говедарица нити има фирме нити пословне непријатеље. Једини непријатељи које је могао стећи су из политичког живота па због тога постоје индиције да се ради о политички мотивисаном плану“, нагласио је Станић и додао да очекује од надлежних да испитају све наводе из Вујовићевог свједочења и предузму сва средства да се разријеши овај случај и заштити члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица.

Република Српска 17.09.2020 | 17:53
Испитати наводе о планираном убиству Вукоте Говедарице

Власт у Републици Српској би највише вољела да нас све из опозиције гледа преко нишана јер група одважних опозиционара међу којима је и Вукота Говедарица сметња су њиховом криминалу јер подсјећају јавност на размјере пљачке која је у последњих 15 година проведена у Републици Српској – истакао је Миладин Станић, шеф Клуба посланика Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске.

Он је ово рекао, након што се појавила вијест да је Миљан Вујовић, оптужени за убиство Петра Бајчетића у септембру 2016. године у Билећи, током свједочења у Окружном суду Бањалука, изнио је шокантне наводе о „наручивању убиства Вукоте Говедарице“ пред локалне изборе те године.

 Вујовић је устврдио да се управо њему и Бајчетићу нудило да „припреме терен“ уа убиство Говедарице, које би одрадили други људи.

„Вукота Говедарица нити има фирме нити пословне непријатеље. Једини непријатељи које је могао стећи су из политичког живота па због тога постоје индиције да се ради о политички мотивисаном плану“, нагласио је Станић.

Он је казао да признање Милорада Додика у Народној скупштини да се опозиција прислушкује, терор над свима који не мисле као владајућа странка као и пријетње и изнуде пензионера, здравствених радника и грађана говоре да је режим спреман на све. 

„Атмосфера друштвене несигурности у коју смо ушли 2014. године крађом народне воље на изборима а затим и након избора куповином папака, полицијски терор из 2018. године као и дешавања на тргу Крајине у Бања Луци која су услиједила након избора  2018. године се наставља. Очекујем од надлежних да испитају све наводе из Вујовићевог свједочења и предузму сва средства да се разријеши овај случај и заштити члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица“, закључио је Станић.

(БН)                                                                                                        

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Борац Р СРПСКЕ

17.09.2020 17:46

А КО ЦЕ ТО ИСПИТАТ? НЕМА ОД ТОГА НИСТА. АКО ДОДИК КАЗЕ ДА СЕ ИСПИТА ОНДА МОЗДА А У ТО САМО БУДАЛА МОЗЕ ПОВЈЕРОВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

18.09.2020 13:14

Том наруциоцу сигурно није прва нарузба те врсте сицилија је рај упоредо са овдасњом бандом

Name

Боки

17.09.2020 18:16

Секта је спремна на све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ттвине

17.09.2020 18:46

Да није смијесно било би залосно прице за малу дјецу насто сте све спремни фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

17.09.2020 19:06

Јако мудо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

анакатарина

18.09.2020 09:54

Све је то мозда измисљено да би се добила пазња. Па ко це зељети његово убиство, сам је дао отказ на водство партије посто није узивао повјерење цланова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајка

18.09.2020 12:56

Ма секта црвена све они раде и дрте у концима да није тај гољо сто је свједоцио као да га Вукота натјерао није то то ти су њега црвени пајдаси натјерали да тако прица писто су му добру своту на рацун доставили а тузиластво црвени свакако били до сад ал прпа нема висе јер су дотакли дно дна и падају

Name

Само

18.09.2020 14:42

Русење црвене банде на овим локалним изборима и затвор за све лопове. Напријед Опозицијо угледајте се на ЦГ и завршите оловком посао. Кад будете на власти онда можете ријесити многе ствари.

ОДГОВОРИТЕ