Ispitati navode o planiranom ubistvu Vukote Govedarice

„Vukota Govedarica niti ima firme niti poslovne neprijatelje. Jedini neprijatelji koje je mogao steći su iz političkog života pa zbog toga postoje indicije da se radi o politički motivisanom planu“, naglasio je Stanić i dodao da očekuje od nadležnih da ispitaju sve navode iz Vujovićevog svjedočenja i preduzmu sva sredstva da se razriješi ovaj slučaj i zaštiti član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica.

Republika Srpska 17.09.2020 | 17:53
Ispitati navode o planiranom ubistvu Vukote Govedarice

Vlast u Republici Srpskoj bi najviše voljela da nas sve iz opozicije gleda preko nišana jer grupa odvažnih opozicionara među kojima je i Vukota Govedarica smetnja su njihovom kriminalu jer podsjećaju javnost na razmjere pljačke koja je u poslednjih 15 godina provedena u Republici Srpskoj – istakao je Miladin Stanić, šef Кluba poslanika Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On je ovo rekao, nakon što se pojavila vijest da je Miljan Vujović, optuženi za ubistvo Petra Bajčetića u septembru 2016. godine u Bileći, tokom svjedočenja u Okružnom sudu Banjaluka, iznio je šokantne navode o „naručivanju ubistva Vukote Govedarice“ pred lokalne izbore te godine.

 Vujović je ustvrdio da se upravo njemu i Bajčetiću nudilo da „pripreme teren“ ua ubistvo Govedarice, koje bi odradili drugi ljudi.

„Vukota Govedarica niti ima firme niti poslovne neprijatelje. Jedini neprijatelji koje je mogao steći su iz političkog života pa zbog toga postoje indicije da se radi o politički motivisanom planu“, naglasio je Stanić.

On je kazao da priznanje Milorada Dodika u Narodnoj skupštini da se opozicija prisluškuje, teror nad svima koji ne misle kao vladajuća stranka kao i prijetnje i iznude penzionera, zdravstvenih radnika i građana govore da je režim spreman na sve. 

„Atmosfera društvene nesigurnosti u koju smo ušli 2014. godine krađom narodne volje na izborima a zatim i nakon izbora kupovinom papaka, policijski teror iz 2018. godine kao i dešavanja na trgu Кrajine u Banja Luci koja su uslijedila nakon izbora  2018. godine se nastavlja. Očekujem od nadležnih da ispitaju sve navode iz Vujovićevog svjedočenja i preduzmu sva sredstva da se razriješi ovaj slučaj i zaštiti član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica“, zaključio je Stanić.

(BN)                                                                                                        

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Borac R SRPSKE

17.09.2020 17:46

A KO CE TO ISPITAT? NEMA OD TOGA NISTA. AKO DODIK KAZE DA SE ISPITA ONDA MOZDA A U TO SAMO BUDALA MOZE POVJEROVATI.

ODGOVORITE
Name

Tako je

18.09.2020 13:14

Tom naruciocu sigurno nije prva naruzba te vrste sicilija je raj uporedo sa ovdasnjom bandom

Name

Boki

17.09.2020 18:16

Sekta je spremna na sve.

ODGOVORITE
Name

Ttvine

17.09.2020 18:46

Da nije smijesno bilo bi zalosno price za malu djecu nasto ste sve spremni fuj

ODGOVORITE
Name

Mirko

17.09.2020 19:06

Jako mudo...

ODGOVORITE
Name

anakatarina

18.09.2020 09:54

Sve je to mozda izmisljeno da bi se dobila paznja. Pa ko ce zeljeti njegovo ubistvo, sam je dao otkaz na vodstvo partije posto nije uzivao povjerenje clanova.

ODGOVORITE
Name

Rajka

18.09.2020 12:56

Ma sekta crvena sve oni rade i drte u koncima da nije taj goljo sto je svjedocio kao da ga Vukota natjerao nije to to ti su njega crveni pajdasi natjerali da tako prica pisto su mu dobru svotu na racun dostavili a tuzilastvo crveni svakako bili do sad al prpa nema vise jer su dotakli dno dna i padaju

Name

Samo

18.09.2020 14:42

Rusenje crvene bande na ovim lokalnim izborima i zatvor za sve lopove. Naprijed Opozicijo ugledajte se na CG i završite olovkom posao. Kad budete na vlasti onda možete rijesiti mnoge stvari.

ODGOVORITE