Лукас: Сукоб Цеце и Јелене је бесмислен, било би добро да се помире у мојој емисији!

Аца Лукас (52) велики је пријатељ Цеце Ражнатовић, а како нам је рекао, иако сада није толико близак са Јеленом Карлеушом, мисли да је она добар човек, а сматра и да је сукоб ове две певачице бесмислен.

Забава 17.09.2020 | 21:42
Лукас: Сукоб Цеце и Јелене је бесмислен, било би добро да се помире у мојој емисији!

Аца је је кроз смех истакао да би од помирења Јелена и Цеца имале више користи, него сада када нису у добрим односима, и да би прича о томе свима била занимљива.

- Искрено да кажем, волео бих да се помире! Чак мислим да би то било добро и за њих (смех). Некако, вести о тим њиховим суђењима пролазе поред нас, нису више интересантне. Мислим да би спектакуларнија прича била да се помире сада - почео је причу је Лукас за Телеграф Јетсет.

Питали смо Ацу да ли ће помирење Јелене и Цеце, ако до тога неким чудом икада дође, значити да је он умешао своје прсте, а певач нам је открио да ће их позвати да заједно гостују код њега у емисији и да уколико дођу, неће се мешати у то да ли ће закопати ратне секире.

- Никада нећу бити посредник никоме, јер ја не желим да мени неко попује, нити да ме пита зашто и са овим добар, са овим ниси. То кажем као своје мишљење, можда чак и пословно, мислим да би то било боље и за каријере. То би била фрка невиђена. Волео бих да их помирим, зато што бих имао корист од тога (смех), кад би хтеле да дођу код мене у емсијиу - истакао је Лукас.

- Не морају да се помире... Да седе и да причају, ја ћу да причам и са једном и другом. То ни било топ, не би било туче, не би било свађе. Можда ћу то и да их питам - рекао је певач.

- Зваћу их понаособ, наравно, али би била добра фора када би хтеле да дођу заједно... Волео бих, то би са неке стране било баш инетересантно и добро. Мислим да је сукоб бесмислен генерално. Цецу много волим и пријатељ сам њене породице дугогодишњи и ту нема спора. Не дам на њу и на њену децу поготово, то је моја обавеза као пријатеља породице - додао је фолкер.

- Мислим да је бесмислено да се свађају, мислим да би била добра фора да се помире и то у мојој емисији (смех) - закључио је Лукас.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар