Уз Сбербанк а.д. Бања Лука готовинске кредите ваши планови и жеље нису више недостижни

Уколико Вам је потребан новац за остварење ваших жеља, те како би задовољили различите финансијске потребе или једноставно желите да олакшате своју свакодневницу, Сбербанк а.д. Бања Лука је ту за вас са готовинским кредитима, за сваку намјену и замјену. Од сада, све оно о чему тренутно маштате можете приуштити себи уз помоћ готовинских кредита Сбербанк а.д. Бања Лука.

Република Српска 17.09.2020 | 13:58
Уз Сбербанк а.д. Бања Лука готовинске кредите ваши планови и жеље нису више недостижни

Готовински кредит је одлично рјешење за Ваше финансијске потребе, а ваши планови и жеље неће више бити недостижни.  Одобрени износ кредита можете искористити за сваку намјену и замјену, уз многе погодности, као што су брз процес доношења одлуке, онлајн подношење захтјева, могућност избора фиксне и промјенљиве каматне стопе, и све то без жираната и без хипотеке.

 „Пословне активности наше Банке су усмјерене на креирање и пружање производа и услуга, који ће на брз и адекватан начин одговорити потребама наших клијената, који су нам увијек на првом мјесту. Управо уз Сбербанк а.д. Бања Лука готовински кредит, креирали смо понуду за наше клијенте којима је потребан брз и једноставан приступ кредитним средствима, за сваку намјену и замјену. Готовински кредит одобравамо без жираната, и  без хипотеке, максималан износ кредита је до 50.000 КМ, а рок отплате до 10 година. Једна од многих погодности је да захтјев за кредит можете поднијети онлајн уз само један долазак у пословницу и то ради потписивања уговора.“ изјавио је Гордан Ђукић, директор продаје и мрежа филијала Сбербанк а.д. Бања Лука.

Захтјев за готовински кредит – за сваку намјену и замјену, као и за све остале производе Сбербанк а.д. Бања Лука је могуће поднијети онлајн, путем интернет странице www.сбербанкбл.ба, а аплицирати можете и путем Мобилног банкарства – мСбербанкБЛ и електронског банкарства - Онлине банкинг.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар