Предсједништво БиХ о премјештању Амбасаде, Косову...

Редовна и двије ванредне сједнице Предсједништва Босне и Херцеговине биће одржане сутра, 17. септембра, према ранијем договору чланова Предсједништва БиХ.

Босна и Херцеговина 17.09.2020 | 07:43
Предсједништво БиХ о премјештању Амбасаде, Косову...

Предсједавајући Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић потврдио је прошле седмице да ће се на редовној сједници разматрати шест тема, а оне се тичу пандемије новог коронавируса, пута БиХ ка Европској унији, реализације реформи НАТО-а, илегалних миграција и трговине људима, а једна од тема бит ће иницијатива о ставу за "мали Шенген".

Након те сједнице требале би услиједити и двије ванредне, једна коју је затражио члан Предсједништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик о премјештању Амбасаде БиХ из Тел Авива у Јерусалем, а друга ванредна сједница сазвана је на захтјев члана Предсједништва БиХ и лидера Демократске фронте (ДФ) Жељка Комшића на којој би се разматрало питање признања Косова.

(Фена)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Реалан

17.09.2020 07:50

Растјерати багру и у затвор са њима а довести младе људе који желе нормалан живот и просперитет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џафер Шефиковић

17.09.2020 08:36

Ове теме никог нормалног у БИХ не занимају, према томе и у том погледу, мислим стварно, врати те паре и лијепо се разидјите, свако својој кући

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вец видјено...

17.09.2020 08:54

Вец видјено.Стара предизборна рецептура.Подгријати мало босански лонац,убацити коју миродјију националног набоја и сервирати као специјалитет.Гладни смо,али не овога...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

17.09.2020 11:52

УВИЈЕК ПРЕД ИЗБОРЕ НАЦИОНАЛИСТИЦКЕ ТЕМЕ.ПА ДА ЛИ ЈЕ ОВАЈ НАРОД ЛУД ДА ОПЕТ ПОВЈЕРУЈЕ ОВИМА.УМЈЕСТО ДА РАСПРАВЉАЈУ КАКО ПРЕВАЗИЦИ СИТУАЦИЈУ СА ЕПИДЕМИЈОМ И ПОМОЦИ ПРИВРЕДИ И СРАНОВНИСТВУ,ОНИ СЕ БАКЦУ АМБАСАДАМА ГДЈЕ СЕ НАЛАЗЕ КОЈЕКАКВИ УХЉЕБИ КОЈИ НИТИ ДОНОСЕ ДОБРО БИХ НИТИ ЕНТИТЕТИМА КОЈЕ ЗАСТУПАЈУ.ДАЈТЕ НАМ МЛАДЕ ЉУДЕ КОЈИ ЦЕ ОБЕЗБЈЕДИТИ САРАДЊУ СА СВИЈЕТОМ НА НАУЦНОЈ ОСНОВИ ДА СЕ ЈЕДНОМ КРЕНЕ НАПРИЈЕД.ДА ОВИ МИСЛЕ ДОБРО СВОМ НАРОДУ ПОДИЈЕЛИЛИ БИ НЕВОЉУ ОВОГ НАРИДС И СМАЊИЛИ СЕБИ НЕНОРМАЛНЕ ПЛАТЕ .ЛИЦЕМЈЕРИ.

Name

приједор

17.09.2020 12:24

Око амбасаде наки багери .камиони приколице изгледа чека се одлука о премјештању па да је натоваре на камион......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мангупи

17.09.2020 13:46

Ал манипулишу да се глођемо а они да краду

ОДГОВОРИТЕ