Predsjedništvo BiH o premještanju Ambasade, Kosovu...

Redovna i dvije vanredne sjednice Predsjedništva Bosne i Hercegovine biće održane sutra, 17. septembra, prema ranijem dogovoru članova Predsjedništva BiH.

Bosna i Hercegovina 17.09.2020 | 07:43
Predsjedništvo BiH o premještanju Ambasade, Kosovu...

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović potvrdio je prošle sedmice da će se na redovnoj sjednici razmatrati šest tema, a one se tiču pandemije novog koronavirusa, puta BiH ka Evropskoj uniji, realizacije reformi NATO-a, ilegalnih migracija i trgovine ljudima, a jedna od tema bit će inicijativa o stavu za "mali Šengen".

Nakon te sjednice trebale bi uslijediti i dvije vanredne, jedna koju je zatražio član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik o premještanju Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalem, a druga vanredna sjednica sazvana je na zahtjev člana Predsjedništva BiH i lidera Demokratske fronte (DF) Željka Komšića na kojoj bi se razmatralo pitanje priznanja Kosova.

(Fena)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Realan

17.09.2020 05:50

Rastjerati bagru i u zatvor sa njima a dovesti mlade ljude koji žele normalan život i prosperitet

ODGOVORITE
Name

Džafer Šefiković

17.09.2020 06:36

Ove teme nikog normalnog u BIH ne zanimaju, prema tome i u tom pogledu, mislim stvarno, vrati te pare i lijepo se razidjite, svako svojoj kući

ODGOVORITE
Name

Vec vidjeno...

17.09.2020 06:54

Vec vidjeno.Stara predizborna receptura.Podgrijati malo bosanski lonac,ubaciti koju mirodjiju nacionalnog naboja i servirati kao specijalitet.Gladni smo,ali ne ovoga...

ODGOVORITE
Name

D

17.09.2020 09:52

UVIJEK PRED IZBORE NACIONALISTICKE TEME.PA DA LI JE OVAJ NAROD LUD DA OPET POVJERUJE OVIMA.UMJESTO DA RASPRAVLJAJU KAKO PREVAZICI SITUACIJU SA EPIDEMIJOM I POMOCI PRIVREDI I SRANOVNISTVU,ONI SE BAKCU AMBASADAMA GDJE SE NALAZE KOJEKAKVI UHLJEBI KOJI NITI DONOSE DOBRO BIH NITI ENTITETIMA KOJE ZASTUPAJU.DAJTE NAM MLADE LJUDE KOJI CE OBEZBJEDITI SARADNJU SA SVIJETOM NA NAUCNOJ OSNOVI DA SE JEDNOM KRENE NAPRIJED.DA OVI MISLE DOBRO SVOM NARODU PODIJELILI BI NEVOLJU OVOG NARIDS I SMANJILI SEBI NENORMALNE PLATE .LICEMJERI.

Name

prijedor

17.09.2020 10:24

Oko ambasade naki bageri .kamioni prikolice izgleda čeka se odluka o premještanju pa da je natovare na kamion......

ODGOVORITE
Name

Mangupi

17.09.2020 11:46

Al manipulišu da se glođemo a oni da kradu

ODGOVORITE