Поклонили миксету Радојичићу као симбол репресије (ВИДЕО)

Бањалучки градски одбор СДС-а данас је симболично поклонио градској управи миксету с циљем да укажу на самовољу градских власти и МУП-а Српске који су након новогодишње ноћи 2018.године без основа кажњавали грађане Бањалуке.

Република Српска 16.09.2020 | 15:46
Поклонили миксету Радојичићу као симбол репресије (ВИДЕО)

- Пошто се нигдје у свијету није десило да је због једне миксете покренут толики број тужби, тражимо да миксета коју поклањамо градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу буде постављена као експонат, поручују из СДС-а. 

„Миксета је произведена у Бањалуци у фабрици Чајевец као и многе друге фабрике које не постоје и које су уништене у вријеме СНСД-ове власти. Фабрике заувијек изгубљене а земљишта нестала захваљујући њиховим тајкунима“, каже Жељко Раљић, члан бањалучког одбора СДС-а.

„На више локација у Бањалуци је изгубљено земљиште које сада припада тајкунима блиским СНСД-у. До сада ниједна кривична пријава није  поднесена против одговорних за њихово недјеловање и нестанак документација о власништву града над тим земљиштем“, тврди Саша Ловрић, члан Извршног одбора СДС Бањалука.

Подсјетили су да је градско земљиште на којем је требао бити одржан новогодишњи концерт 2018.године, такозвани Крашов паркинг, такође изгубљено и прешло у приватну имовину чиме ће град Бањалука имати вишемилионске губитке.

Ипак, тврде у СДС-у, битније им је било да хапсе и туже грађане него да нађу одговорне за  губитак вриједних површина.

 „Највећа иронија коју веже афера мискета што су правни тимови Бањалуке толико труда уложили да би подигли огроман број тужби везано за наводно оштећење мискете  а у међувремену испред носа тајкуни блиски власти, СНСД-ови тајкуни, отели су им земљиште на десетине милиона марака а ниједну тужбу нису поднијели против тих тајкуна“, каже Борис Шукало, члан ГО СДС Бањалука.

Град Бањалука тужио је организаторе скупа Правда за Давида, који је одржан 30.децембра 2018.године због, како су навели, онемогућавања прославе Нове године и узроковања вишемилионске штете. Град од тужених тражи одштету од око 178 000 марака.

БН ТВ

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

А

16.09.2020 14:06

Поређења ради, па шта га сваки дан поредите према Србији, какав вам је то параметар, шта хоћете с тим рећи? Поредите га некад с Хрватском, Словенијом, Ц Гором или шта ти ја знам, већ из дана у дан као папагаји само са Србијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниндза

16.09.2020 14:26

То је зато сто у Републици Српској зиве вецином Срби.Друга дрзава Српаког народа после Србије.Не знам ста ти није логицно.Ионако це једног дана то бити једна земља

Name

Ре Ниндза

16.09.2020 15:45

Почни паковати то мало биједе у трактор што имаш док није касно можеш остати и без тога глупане!

Name

Директ

16.09.2020 16:40

С ким би ти да се поредимо? Са Словенијом или неком другом земљом чланицом ЕУ? Звучи упоредиво. :)))

Name

Ана

16.09.2020 14:37

Јел стварно мислите да ћете са оваквим глупостима доћи до побједе , изгледа вама одговара ово стање. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

16.09.2020 16:41

Коме одговара овакво стање? Па ово и овакво стање не одговара ником, сем неколицини људи, који профитирају и у доба Корона кризе.

Name

ВрАна

16.09.2020 18:40

А јел ти стварно мислис да цес овим јефтиним ботовањем некога обманути?Иди ради несто нормално луда зено, како те није срамота правити будалу од себе за сендвиц и кафу.

Name

Ана Ре ВрАна

16.09.2020 20:34

Ма само опуштено , не обраћај пажњу, видиш како си паметан и талентован , шта си ти само смислио , јел ти неко помогао , ако си сам , свака част !!!

Name

Црна ВрАна

16.09.2020 22:57

Ја сам увијек опустен, па цак и код зубара.Лијепо је од тебе сто си примјетила да сам паметан и талентован, ако је цак и теби то оцигледно,онда мора да сам далеко изнад просјека.Додусе, не ординирам под саторима и зборовима, али мозда смо се срели у некој дрзавној институцији, под условом да ниси била на паузи за топли оброк.

Name

Ре Црна ВрАна

17.09.2020 05:29

Одмах се видјело да си изнад просјека(имаш мање правописних грешака ), а навратиш и у државне институције , а скромност ти је врлина , убио си се да лупаш по тастатури и живиш у нади да ће некад опозиција доћи на власт и ти покажеш , у пуном сјају, своју супериорност ,,скромни човјече " !

Name

Ис

16.09.2020 14:42

јој Ловрицу иди мало на терен.. лрицај са људима... промовиси СДС, теби је главни домет миксета и голф двојка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ис

16.09.2020 20:36

Па свако ради оно што зна , ово је његов домет , нажалост .

Name

Борис

16.09.2020 16:40

Кад будете преузели власт, имат ћете моћ да покренете кривичне пријаве, процесе и коначне пресуде. Ако то не урадите , онда ћете бити исти као Додик и његови коалициони партнери. Ја знам да је то дугачак и мукотрпан посао, и да је послије хаоса који је направио СНСД са коалиционим партнерима, направити нешто конкретно јако тешко, али, онај који то успије, освојиће симпатије цијелог народа. Народу је преко главе назадовања због пљачке и корупције од стране СНСД-а и њихових коалиционих партнера. Опозицијо, сретно

ОДГОВОРИТЕ