Неxе цријеп – бр. 1 у категорији црјепова

 С више од 90 година традиције, Диљ д.о.о. Винковци производи црјепове који ће вам пружити савршену функционалност, прекрасан дизајн и квалитет са гаранцијом од 50 година. Природни глинени цријеп Неxе синоним је цријепа с најбољим односом цијене и квалитета у Хрватској. Поносни је носитељ награде Бест Буy и бр. 1 у категорији црјепова.

Регион 17.09.2020 | 08:58
Неxе цријеп – бр. 1 у категорији црјепова

Према истраживању проведеном од стране ИЦЕРТИАС - Интернатионал Цертифицатион Ассоциатион ГмбХ, организације која представља глас потрошача, у категорији Бест Буy Аwард Цроатиа Цонструцтион 2018/2019 признање је додијељено чланици Неxе Групе - Диљ д.о.о. Винковци као произвођачу врхунског природног цријепа.

Неxе цријеп први је избор грађевинских стручњака и уради сам појединаца. У недавно проведеној Интернет анкети на питање  „Наведите назив произвођача цријепа који у Хрватској нуди најбољи однос цијене и квалитета“, највећи број испитаника одговорио је: Неxе.

Разумљиво јер су црјепови Диља из Винковаца симбиоза традиције и квалитете, израђени од најквалитетнијих сировина, поуздане трајности и безвременског дизајна. Неxе црјепови својом квалитетом, бојом и дизајном представљају сам врх свјетске понуде кад је у питању оптимална употреба, али и изглед једне од најдрагоцјенијих ствари – вашег животног простора.

Узимајући у обзир све специфичне климатске карактеристике, Неxе црјепови погодни су за сва поднебља. Двоструко уторени Неxе црјепови Глинеx и цријеп великог формата Цезар намијењени су континенталним подручјима.

Због свога континенталног изгледа и утора намијењених што бржој одводњи оборина, геометрија производа је осмишљена тако да се створи цријеп с великим помичним подручјем (ЦЕЗАР и до 5 цм) и врхунским бртвеним својствима (састав двоструке бртве) чиме се повећава сигурност и разноликост примјене.

Валенс, равни цријеп својим атрактивним и модерним дизајном даје посебан шарм модерним објектима. Посебно га одликује велико помично подручје што га чини погодним и за санације. За медитеранско подручје прилагођени су модели Неxе цријепа Медитеран те црјепови великог формата Октавијан и Диоклецијан.

Традиционално, већ дуги низ година медитеранска кровишта се покривају Медитераном који је својим дизајном и високим таласом посебно прилагођен за ниске нагибе крова као и за јаке ударе буре. Својим повећаним бртвама омогућује пуно квалитетније затварање продора воде и уклапање на крову. Такође се на медитеранским крововима често зна наћи и Неxе цријеп великог формата Диоклецијан и Октавијан.

Диоклецијан и Октавијан су посебно погодни због свога изгледа и изврсних бртвених карактеристика и за медитеранска и за континентална кровишта.

Добар кровни покров мора бити трајан и постојан на свим временским условима. Посебно је пожељно да је водонепропустан, али и једноставан за уградњу те лак за одржавање. Кров који ће нас задовољити мора имати могућност лаке реконструкције, а посебно је важна његова еколошка прихватљивост. 

Глинени цријеп, као најраспрострањенији материјал за израду кровова, посједује све те оптималне карактеристике. За разлику од бетонског и лименог покрова, глинени цријеп карактерише боља паропропусност и већа чврстоћа производа.  Традиција у кориштењу, повољна цијена и дуготрајна гаранција, више су него добри разлози за избор Неxе глиненог цријепа при покривању вашег крова.

Више информација о свим моделима црјепова можете сазнати на wебу www.неxе-цријеп.хр

(БН)