Додик писао бившем добром другу Борису Тадићу

- Члан Предсједништва БиХ Милорад Додик истакао је да је Србија озбиљна држава која не заслужује да је њени предсједници, па макар и бивши, излажу понижењима као што је то урадио Борис Тадић својим недавним иступом на Фејс телевизију.

Република Српска 15.09.2020 | 21:05
Додик писао бившем добром другу Борису Тадићу

Драги Борисе, нисам могао да те препознам јер не вјерујем да ни сам себе препознајеш након трансформације коју си доживио. Ја сам остао исти, Миле, Србин Крајишник, никад босански Србин, из Лакташа, из Републике Српске, која те као предсједника Србије радо дочекивала", нагласио је Додик у писму упућеном Тадићу након његовог гостовања на Фејс телевизији гдје је изнио низ оптужби на Републику Српску и српског члана Предсједништва БиХ, те неистина о протеклом Одбрамбено-отаџбинском раду.

Додик је нагласио да не зна која је невоља натјерала Тадића да подршку тражи код Бошњака у Сарајеву и зашто је као бивши предсједник Србије кренуо стопама политичког губитника какав је Чедомир Јовановић.

"Драги Борисе, ти си био шеф једне озбиљне државе, која не заслужује да је њени предсједници, па били и бивши, излажу понижењима. Шта може натјерати некадашњег предсједника Србије да с бошњачке телевизије тако говори о Републици Српској и њеним представницима. Вјерујем, Борисе, озбиљна невоља. Ако се та невоља зове жал за фотељом, одакле си вољом народа избачен на изборима, онда за ту невољу немам разумијевање, јер и од твог и од мог политичког мандата важније су Србија и Република Српска и наш народ", поручио је Додик у писму Тадићу.

"Питам се зар сам те тако слабо познавао па сам шокиран твојом изјавом да ће доћи дан кад ћеш преиспитати став о наводном геноциду у Сребреници, као обичан грађанин. Зар си ти, некадашњи предсједник Србије, због чињенице да гостујеш на бошњачкој телевизији, омекшао до те мјере да то можеш изговорити, знајући већ сада и до сада да за то нема доказа ни аргумената", нагласио је Додик.

Додик је поручио Тадићу да свој опстанак није везао за опстанак Републике Српске, како га је он оклеветао по Сарајеву не би ли се додворио онима који о Тадићу мисле исто што и о њему, само што њему то кажу наглас.

"Изгледа да си ти везао судбину Србије за своју, па ти се чини ако ти ниси на њеном челу од Србије нема ништа. Опростићеш ми на овом утиску, али вјеруј да никако другачије не могу да схватим твоју исповјест на тој сарајевској телевизији. О томе шта и како ја радим говоре резултати избора на којима већ 15 година не губим. Кажеш Додик се мијењао, код нас Борисе кажу да се само магарци не мијењају", навео је Додик у писму.

Он је истакао да никада јавно није говорио о Тадићевим промашајима, посебно оним у односу на Републику Српску.

"Покушавао сам, и то и даље радим, да с поштовањем гледам на то вријеме, твоју улогу у њему, али и на функцију предсједника Србије. Да ли да те подсјећам на, сада већ историјски катастрофалан потез у Генералној скупштини УН, потез који је одредио каснији ток догађаја на Косову и Метохији, који се, природно, рефлектовао на регион.

Да ли да те подсјетим на Истанбулску декларацију, за коју сам те звао и молио да то не радиш, јер /Харис/ Силајџић је не може потписати у име БиХ без сагласности /Небојше/ Радмановића, тј. Републике Српске. Ти си изабрао да не послушаш, потписао си и то је чињеница, за разлику од неистина које си изговорио о мени", подсјетио је Додик у писму.

Он је нагласио да је свима познато да су сви његови напори и стремљења упућени у борби за очување Републике Српске, у коју вјерује, и Републике Српске, једне од најхрабријих и најљепших страница модерне српске историје.

"Знаш да за уцјене и пријетње на том путу никада нисам много марио. Данас, у мирнодопско вријеме, заједно са својим народом, водим битку и на идентитетском фронту. Зато нећемо ћутати ни пред ким ко покушава да унизи Републику Српску, па ни пред тобом.

Како си, Борисе, срчано бранио и повезивао Косово и Републику Српску. Питам се када си био искрен тада или сада? Када си изгубио изборе сазвао си прес конференцију коју си завршио ријечима видимо се у неком другом филму. Ако си мислио на овај, жао ми је што си га икада снимио, а кад си га већ снимио жао ми је што сам морао да га видим, јер да нисам још бих вјеровао да сам познавао човјека кога сам звао и пријатељем, без обзира да ли је и даље предсједник Србије", навео је Додик.

Додик је на крају поручио Тадићу да, за разлику од њега, себи неће дозволити да изгуби изборе.

"Отићи ћу сам и више се нећу враћати у полиитку. Да си ти урадио тако, памтили би те по лијепим стварима које си учинио за Србију, овако си нас натјерао да те памтимо по гостовањима по бошњачким телевизијама. Штета", констатовао је Додик у писму упућеном некадашњем предсједнику Србије Борису Тадићу.

(Срна) 

Коментари / 88

Оставите коментар
Name

А-теам

15.09.2020 19:22

Овај цико није здрав, мајке ми...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЕ

15.09.2020 20:51

ЈА ХАЈВАНА ...

Name

Тврда линија

15.09.2020 21:49

За тебе је Тадић један велики господин и морална громада .....

Name

Маx

15.09.2020 23:27

Нисам знао да овај лактаски сверцер и профитер уопсте зна да писе.Вјероватно је то писмо написао неки његов полуписмени савјетник.

Name

Са сузом у оку

16.09.2020 00:12

Читам емоције .....

Name

Ре

16.09.2020 00:42

Гиј сељацине писао пиано а не маил у садасње вријеме . Сељак разгулио ис села али село из њега никад.

Name

ТОРРО

16.09.2020 02:53

ЗДРАВ ЈЕ ОН, НЕГО ЈЕ СЕЉАЧИНА КАКВОГ СВИЈЕТ НИЈЕ ВИОДИО... ИЗВИЊАВАМ СЕ ПОШТЕНИМ ЉУДИМА КОЈИ СЕ БАВЕ ПОЉОПРИВРЕДОМ.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

16.09.2020 05:55

Па овај Додук малтретира читав Српски род.

Name

РФ

15.09.2020 19:26

Ово писмо додикова интелигенција није могла сроцити. И сувисе добро написано да би могло бити дјело додикове памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

15.09.2020 20:05

Зар неко јос мозе да верује овом лазову? Код њега је лази,укради,вредјај....

Name

Миле

15.09.2020 20:13

Мени овако саврсеном да неки борис несто рекне. Нисам ја родјен у босни вец лактасима јестт да сам понављо географију

Name

Ре РФ

15.09.2020 20:32

Твоје мишљење дијеле многи јер ово дефинитивно није из његове главурде.

Name

Брцко

15.09.2020 22:09

И ја мислим да он није написао овај текст. Оцигледно да је нетко други то урадио, само је питање у ције име

Name

ВРС

15.09.2020 19:28

Ти отићи сам нећеш.Кад не будеш у политици теби је мурија сигурна.Зато док си жив ти ћеш бити у политици ,заштићен имунитетом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

15.09.2020 19:29

Шокирани смо ми срби са тобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Радован

16.09.2020 06:08

Потписујем

Name

Б.Тадиц

15.09.2020 19:30

Па погледај Миле стабси ти све прицао од задњих 20година...од да је у сребреници био геноцид..за карадзица..младица....да су омца српском народу..о вуцицу подбацају политицком..итд..итд..итд...и ти сад неком мозес несто замјерит..не иде миле..висе..доста је било.....иди миле у пензију..вријеме те прегазило...иди..пусти народ да зиви..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

15.09.2020 19:31

Најобицнија Сеоска Дзукела!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.09.2020 04:05

У пензију га можемо само ми послати, на изборима.

Name

Сјецања

16.09.2020 06:15

ГОРИ СИ ТИ ОД БОРИСА ТАДИЦА.СВЕ РУЗНО О СРБИМА СИ ГОВОРИО У ПРОСЛОСТИ,ПА КАД КАЗЕС САМО СЕ МАГАРАЦ НЕ МИЈЕЊА ,СТА СИ ТИ ОНДА БИО.СЈЕЦАС ЛИ СЕ КАД СИ ПОДРЗАВАО ТАДИЦА ,А ГОВОРИО ДА ЈЕ ВУЦИЦ ПОЛИТИЦКИ ПОБАЦАЈ,ДА НЕ МОЗЕ ВИДИТИ МЈЕСНУ ЗАЈЕДНИЦУ,А ДАНАС МУ СЕ САГИЊЕС ДО ДЈОНА.КО ТЕБИ ЈОС ДА ВЈЕРУЈЕ,ВИДИ СЕ КАКОЦТЕ ИКО У СВИЈЕТУ УВАЗАВА,СЕМ ОВИХ КОЈЕ СИ УХЉЕБИО НА ДРЗАВНЕ ЈАСЛЕ.ДОВЕО СИ НАРОД НА ДНО ЉЕСТВИЦЕ У ЕВРОПИ ПО ПЛАТАМА ПЕНЗИЈАМА,СТАНДАРД НАРОДА КО У ЕТИОПИЈИ.

Name

ре милорад

16.09.2020 06:17

Ово је најтачније.НСЏ

Name

Тхц

15.09.2020 19:32

Борис је био и остао господин!Његова политика је увијек имала исти правац а друзење Додика и нагли престанак говори само једну ствар о њему као политицару.Ја колики знам(има и видео снимак за оне упорне) и Додик је рекао да је био геноцид у Сребреници.Они стварно мисле да ми дневно добијамо амнезију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сетавијахиле

15.09.2020 19:33

Види се на слици колико је Борис одушевљен због "Милетовог " загрљаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

15.09.2020 19:33

Додиче, отиђи ти из политике и не враћај се више! Дозлогрдио си и богу и народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

15.09.2020 19:34

Драги Боже, какав то мораш бити човјек, пре свега човјек а не политицар па да предјеш преко свега реченога о себи(Миле о Вучићу и Николићу))..као предсједник Вучић(политичко недоношце), а наш Миле сад прица о Тадићу, а дизао га у небеса...људи јесам ли ја наиван или глуп??? Ста се овде десава и какви су ово људи???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

15.09.2020 20:52

Сами смо криви сами их бирамо. Могло би се јос сваста написати о цудјењу у понасању насих "политицара" али није ни мјесто ни вријеме. Само знам да цемо унистити себе а дјеци цемо оставити вецу пустос и биједу ако ста не промјенимо. Сретно нам било!!

Name

забринута

15.09.2020 19:39

Бозе драги не могу да замислим да једна нистарија у људском облику писе ово,добит цес од вуцица оловку,пљуц... ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рррр

15.09.2020 19:41

Милораде а позицији на којој се налазите изложени сте критикама. Критике треба саслушати и исправити ако су оправдане. Ко није у систему власти нема посла! Да ли је то уреду да један политичар који је на власти каже? Да ли је у реду да се Ви возите хеликоптером, а предсједник Аустрије јавним превозом. Да ли је у реду да студент генерације не ради на факултету или у јавном сектору а већина са приватних имају те послове. Народ бјежи из Репунлике Српске на запад, не зато што нема новца, него зато што нема наде. Погледајте нам квалитете и биографије министара. Ви сте се много промијенили. Можда сте имали поштене принципе када сте дошли на власт али сте их брзо погазили. Подржавали сте Тадића. Када је дошао Вучић подржавате њега, сутра ћете подржавати неког трећег.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2020 22:01

Врх

Name

Тврда линија

15.09.2020 19:44

ШТА ЛИ ЋЕ ПРИЧАТИ МИЛЕ ЗА КОЈУ ГОДИНУ О ВУЧИЋУ,КО ЗНА А БИО ЈЕ ЗА ЊЕГА ПОЛИТИЧКИ ПОБАЧАЈ А БОРИС ПРАВИ СРБИН....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2020 22:02

Ма јок. Контају они до 2134 године остати на власти.

Name

Бијељинка

16.09.2020 03:43

Погледај министра Клошарца морална биједа из очи му вири фукарастина но неће ово смеће дуго побачај му пада

Name

миле

15.09.2020 19:46

јели сад тадиц политицки побацај,како ветар дува тако милу и репину гура,без цасти и карактера цовек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљац

15.09.2020 19:47

Па послије општинских,могао би у пензију ако си паметан,али власт је слатка Миле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохн Боки Смитх

15.09.2020 19:51

БРАВО,БРАВО,БРАВО.Све речено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ребус

15.09.2020 20:28

Е мој миле рано љута склањај нам се с пута

Name

Даре

15.09.2020 19:53

Тадиц је господин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господин

15.09.2020 19:54

Он је бар поштен човјек. На тој истој бошњачкој телевизији како је ти већ зовеш си изјавио цитирам. Неспорно је да се у Сребреници десио геноцид. Неспорно је да си рекао да ратни злочинци младић и Караџића негдје крију а испашта народ републике српске . А данас оплакивас и пљујеш по људима а то све сто си написао си управо ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.09.2020 00:07

Управо тако.Тај преварант и лазовцина мисли да ми сви имамо кратко памцење и да нам стално мозе продавати маглу.Али,неце моци!Послацемо га на сметљисте историје.Ни крадја гласова и изборне манипулације му неце помоци.

Name

Одговор на босанском језику

15.09.2020 19:54

Заборавио цобан на цијој је он телевиyији говорио да се ипак у Сребреници десио ГЕНОЦИД. Ако се на муци народној и на намјестеним тендерима и уградњама у којекакве црне послове, дебело обогатио, никако се не би могло реци да је ОПАМЕТНИО. Управо супротно, сваки даном лупа све висе. Како народ реце, то ни пас са маслом саyвакати не би могао. Унисти га овај Станивуковиц, доци се му главе. ЈАДО, ЈАДНИ. Коме би ти да дјелис лекције. Где стеце те силне дипломе, мозда си дипломирао на истом факултету са цувеним Осмицом. Не цуди ме де се тако добро разумијете и ститите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав идиот!

15.09.2020 19:54

Додик је потпуна будала! Шта је он причао за Сребреници за ту исту ФАЦЕ 2008!?! МАРШ, БУДАЛО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раца

15.09.2020 19:55

Бице он теби пријатељ само кад би се кандидовао а комо ли да постане председник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахихихихохохо

15.09.2020 19:57

Нека додик преслуша себе шта је све он говорио.Сад се ухватио критиковати тадића.преслушај себе прво,па ћеш видјети шта си причао ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ица

15.09.2020 20:12

Супља прица Додосенка,Лактасенка и то великог Дебицила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.09.2020 20:13

Борис је бивши и није завршио на робији која тебе чека Миле ретарде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ица

15.09.2020 20:15

Тадиц треба узето БиХ дрзављанство и кандидоват се за пресједника РС,Она овај Лазовцина из Лактаса морат це му брисати Ципеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

15.09.2020 20:16

Кква су времена дошла,морална фукара хоће да држи лекцију човјеку који свој образ никад није продао.Додик је једина особа коју можеш описати само са једном рјечју:ЛУПЕЖ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само бахато

15.09.2020 21:40

Времена су таква да су се фукаре обогатиле,паметни заћутали а будале проговориле,што би рекао Иво Андрић а то траје 20 година од како је ова пошаст на власти која нас је уназадила као народ јер се запошљава страначки олош,подобне будале,старлете,нерадници са купљеним дипломама а паметна и школована дјеца одоше на запад јер за њих нема мјеста у овом несрећном ентитету гдје се све купује и своди волиш ли секту јебеног Миле......

Name

Да се зна!

15.09.2020 20:17

Он је једна Србенда, а Србенда је онај који је лажни Србин, а није Србин пошто је он по национаности Олош, као што Мило није Црногорац и они око њега нису Црногорци по националности већ су Олоши по националности. То значи да су Мило и Миле исте Олош националности и зато су они браћа по матери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.09.2020 00:10

Бас тако,свака цаст на коментару.

Name

Познавалац прилика

15.09.2020 20:19

Милораде, баш лијепо србујеш, љепота те слушати. Нико то лијепо не ради ко наш Миле Србенда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата

15.09.2020 20:19

Сине Миле у праву си.Ниси ти босански Србин,него хрватски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федералац

15.09.2020 20:22

Ти се додвораваш само лхудима који имају већу моћ од тебе.Да је Тадић сада случајно предсједник,не да га не би критиковао,него би му се увлачио у ш*пак исто као што се сада увлачиш Вучићу а тада када није имао власт,без разлога га називао најпогрднијим именима.Права си морална громада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кад тад

15.09.2020 20:23

за разлику од тебе он је јос и досао памети али ти и такви као ти никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2020 23:54

Досао памети?!Не бих рекао,само свијети изгледа другације кад се гледа одоздо.Тек цес видјети ста це Миле прицати кад оде са власти,а тај дан је близу,и ста це о њему прицати његови данасњи "велики пријатељи".

Name

Манипулаторска посла

15.09.2020 20:24

А не зна се ко је гори од њих, ни један не заслузује битну позицију....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алфонс

15.09.2020 20:24

Прије це бити да је Додик у криву, цим му цијели свијет окреце ледја. Несто с Додиковом политиком дебело не ваља, има несто у том његовом фанатизму сто вуце српски народ на дно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

15.09.2020 20:27

Која си ти перфидна особа и лицемјер.Коме се ти пред изборе довијаш и подмукло продајеш. Прочитан си фук..ро. Теби је мјестомеђу четири зида, без хране и воде. Желим ти ту дуг живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деда

15.09.2020 20:50

Е мој Додику па ти си прије од Тадица признао геноцид у Сребреници мозда си то заборавио али постоје видео записи који сведоце како ти мијењас мисљене и ставове како вијетар дува тако се и ти окрецес.Нецес ти добровољно напустити политику како казес него це те народ отјерати ко свабе мотикама и грабјама мозда си гледао филм Битка на Козари, а ти си казес крајисник,само да знас крајисници нису као ти....Ј здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

15.09.2020 21:00

Доци це ваљда дан да овај додик оде у затвор. Тад цу бити сретан. Нецемо бити осудјени да слусамо његова лупетања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тен

15.09.2020 21:01

највисе нас ти русис Милеее хасисар

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

15.09.2020 21:03

Оде Додик сутра у Загреб код Милановића и Пленковића и то без водића Комшића а и прстиоца Џаферивића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

15.09.2020 21:03

Ова слика говори више од хиљаду ријечи. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

15.09.2020 21:04

Па отидји одмах. Скини се свима са грбаце. Кога данас интересују твоје бесмислене прице, референдуми, промасена отцјепљења... али и такав какав јеси дрази си медјународној заједници него Иваниц, Саровиц или младјани Станивуковиц. Био си и остао дасак смрада на Балкану како те је она куја назвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди

15.09.2020 21:17

Милораде, фокусирај се на посљедњи дио писма. Иди одмах, не цекај изборе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрњаву

15.09.2020 21:33

какв бесрамни рецник .па моја баба се 100пута боље изразава..прави селски одборник..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојне тако

16.09.2020 05:34

Немој тако, није он пис'о, он је иначе познат да ништа не пише нити потписује. И не чита.Он све зна. Само је очима преко папира прелетио и рекао нека иде. Писали они око њега.

Name

Wалтер

15.09.2020 22:22

Ово је јадно да јадије не мозе бити,туга о бозе какво лицемјерје.Отидји заувијек и немој нас висе срамотити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Класика

15.09.2020 23:15

Нека свако пажљиво прочита текст и нека прати... република српска, па србија, па косово и метохија... људи једно неееема везе са другиииииим, па јесте ли слијепи драги пријатељи Срби?

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

16.09.2020 05:26

ЉУДИ миле постао писац! Одмах кандидатура за Нобела, видите да је пресисао Андрица.

Name

Мрква

16.09.2020 01:29

ЈЕДИНИ КОЈИ УНИСТАВА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ СИ ТИ ДОДИК !! УНИСТАВАС ЈЕ КРАДЈАМА, МАЛВЕРЗАЦИЈАМА, НАМКЕСТЕНИМ ТЕНДЕРИМА, СТРАНАЦКИМ ЗАПОСЉАВАЊЕМ...... ТО СТО ВЛАДАС СРПСКОМ 15 ГОДИНА ЗАХВАЛИ НАКАРАДНОМ ИЗБОРНОМ И ДРЗАВНОМ УРЕДЈЕЊУ, ЛОПОВИМА У ПРАВОСУДЈУ КОЈИ ХАПСЕ МОЈЕ СУБОРЦЕ ИЗ РОВА ЈЕР НЕ ПРИСТАЈЕМО НА ТВОЈЕ УНИСТАВАЊЕ СРПСКЕ ГОРЕ НАВЕДЕНИМ МЕТОДАМА !! НА КРАЈУ, ЗА ТЕБЕ НИЈЕ БИТНА НИ СРБИЈА, НИ РЕПУБЛИКА СРПСКА НИ СРПСКИ НАРОД ВЕЦ САМО ТВОЈЕ ДУПЕ НА ВЛАСТИ ЈЕР ТАКО ИЗБЈЕГАВАС СУДСКО ГОЊЕЊЕ КОЈЕ ТЕ ЧЕКА ЧИМ СЛЕТИС С ВЛАСТИ КАО ТВОЈ ЈАТАК ДЈУКАНОВИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо 11

16.09.2020 03:51

Све сами бивши владари, само сам ја вјецан. Рудоња(Руди) од миља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

16.09.2020 04:13

Тадиц док је био на целу дрзаве је јос био нормалан за разлику од вас двојице,не зна се који је лудји.О криминалу и мегаломанским апетитима вас и сироког броја људи око вас да се и не говори.Све си опљацкао Миле и јос смисљас и даље нацине на које би и дусу узео.Боли вас за народ и српство она ствар,на крају це те све унстити и увуци народ у рат !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

16.09.2020 04:23

Након овога видеа има образа било ста да казе. Све то говори о њему самоме, морал чиста нула.Невјероватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

16.09.2020 04:44

Додик је издао свакога па и РС и њен народ продаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момир

16.09.2020 05:08

Какав је ово шљам! Он имаобраза да неком коментарише како не може да га препозна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Меса

16.09.2020 05:09

додик јос једном потврдује да је морална проститутка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ртс

16.09.2020 05:11

Кад тако зборис о свом најбољем другу онда ста тек мислис о нама обицним градјанима???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пер а

16.09.2020 06:23

Додо се мијења СВАКИ ДАН ал га слабо ови прате!! ЦУЈ ПОБЈЕЂУЈЕ 15 год А КАКО то и птице знају на грани!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

16.09.2020 07:22

Јел' ово неки пред изборни говор. Опет Бурле патриота пред изборе. Раније су били референдуми, отцјепљења....., сад ружи свог највечег јарана у вријеме предсједниковања Србијом. Потрошио референдуме и отцјепљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

16.09.2020 10:36

ТИ СЕ ДОДВАРАШ И БРАТУЈЕШ СА ХРВАТИМА КОЈИ СУ ПОБИЛИ 700 000 СРБА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АКТИВИСТА

16.09.2020 10:41

Нема разлике између вас двојице. Како вам одговара тако се савијте. Антихрист, бог вас казнио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

16.09.2020 14:22

Старно ста се ово дешава са србима,бивси преседник тако несто себи дозволити,дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опјева га као издајника

16.09.2020 16:38

А себе у другом свијетлу, али народ це реци своје..... његова је последња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

16.09.2020 19:04

Фукаре..

ОДГОВОРИТЕ
Name

умњак

16.09.2020 22:15

Срби су кроз историју имали и добрих и лосих политицара...имали су и сјајних политицара...али да овакав један сарлатан и преварант овако влада и вара народ то се никад није десило...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово нигдје нема

17.09.2020 11:54

Тадић му је у крило бацио читав РС-а Телеком. Прецзније, купио, уновчио и у крило бацио 1,3 милијарде марака. Да ради шта 'оће с тим . И он тако радио и данас тако ради. И сад још незахвалан..??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сад или никад

18.09.2020 10:32

Ко не изађе на изборе, и не гласа, без обзира ко то био, је гори од било какве куге и ове ситуације. Ја знам да избор ни у опозицији није практично никакав, бар у Приједору, али не желим да ме живот прође само у мржњи ових пропалица и да се кајем. Сад или никада! Тражимо боље, тражимо одговорност!

ОДГОВОРИТЕ