Dodik pisao bivšem dobrom drugu Borisu Tadiću

- Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je Srbija ozbiljna država koja ne zaslužuje da je njeni predsjednici, pa makar i bivši, izlažu poniženjima kao što je to uradio Boris Tadić svojim nedavnim istupom na Fejs televiziju.

Republika Srpska 15.09.2020 | 21:05
Dodik pisao bivšem dobrom drugu Borisu Tadiću

Dragi Borise, nisam mogao da te prepoznam jer ne vjerujem da ni sam sebe prepoznaješ nakon transformacije koju si doživio. Ja sam ostao isti, Mile, Srbin Кrajišnik, nikad bosanski Srbin, iz Laktaša, iz Republike Srpske, koja te kao predsjednika Srbije rado dočekivala", naglasio je Dodik u pismu upućenom Tadiću nakon njegovog gostovanja na Fejs televiziji gdje je iznio niz optužbi na Republiku Srpsku i srpskog člana Predsjedništva BiH, te neistina o proteklom Odbrambeno-otadžbinskom radu.

Dodik je naglasio da ne zna koja je nevolja natjerala Tadića da podršku traži kod Bošnjaka u Sarajevu i zašto je kao bivši predsjednik Srbije krenuo stopama političkog gubitnika kakav je Čedomir Jovanović.

"Dragi Borise, ti si bio šef jedne ozbiljne države, koja ne zaslužuje da je njeni predsjednici, pa bili i bivši, izlažu poniženjima. Šta može natjerati nekadašnjeg predsjednika Srbije da s bošnjačke televizije tako govori o Republici Srpskoj i njenim predstavnicima. Vjerujem, Borise, ozbiljna nevolja. Ako se ta nevolja zove žal za foteljom, odakle si voljom naroda izbačen na izborima, onda za tu nevolju nemam razumijevanje, jer i od tvog i od mog političkog mandata važnije su Srbija i Republika Srpska i naš narod", poručio je Dodik u pismu Tadiću.

"Pitam se zar sam te tako slabo poznavao pa sam šokiran tvojom izjavom da će doći dan kad ćeš preispitati stav o navodnom genocidu u Srebrenici, kao običan građanin. Zar si ti, nekadašnji predsjednik Srbije, zbog činjenice da gostuješ na bošnjačkoj televiziji, omekšao do te mjere da to možeš izgovoriti, znajući već sada i do sada da za to nema dokaza ni argumenata", naglasio je Dodik.

Dodik je poručio Tadiću da svoj opstanak nije vezao za opstanak Republike Srpske, kako ga je on oklevetao po Sarajevu ne bi li se dodvorio onima koji o Tadiću misle isto što i o njemu, samo što njemu to kažu naglas.

"Izgleda da si ti vezao sudbinu Srbije za svoju, pa ti se čini ako ti nisi na njenom čelu od Srbije nema ništa. Oprostićeš mi na ovom utisku, ali vjeruj da nikako drugačije ne mogu da shvatim tvoju ispovjest na toj sarajevskoj televiziji. O tome šta i kako ja radim govore rezultati izbora na kojima već 15 godina ne gubim. Кažeš Dodik se mijenjao, kod nas Borise kažu da se samo magarci ne mijenjaju", naveo je Dodik u pismu.

On je istakao da nikada javno nije govorio o Tadićevim promašajima, posebno onim u odnosu na Republiku Srpsku.

"Pokušavao sam, i to i dalje radim, da s poštovanjem gledam na to vrijeme, tvoju ulogu u njemu, ali i na funkciju predsjednika Srbije. Da li da te podsjećam na, sada već istorijski katastrofalan potez u Generalnoj skupštini UN, potez koji je odredio kasniji tok događaja na Кosovu i Metohiji, koji se, prirodno, reflektovao na region.

Da li da te podsjetim na Istanbulsku deklaraciju, za koju sam te zvao i molio da to ne radiš, jer /Haris/ Silajdžić je ne može potpisati u ime BiH bez saglasnosti /Nebojše/ Radmanovića, tj. Republike Srpske. Ti si izabrao da ne poslušaš, potpisao si i to je činjenica, za razliku od neistina koje si izgovorio o meni", podsjetio je Dodik u pismu.

On je naglasio da je svima poznato da su svi njegovi napori i stremljenja upućeni u borbi za očuvanje Republike Srpske, u koju vjeruje, i Republike Srpske, jedne od najhrabrijih i najljepših stranica moderne srpske istorije.

"Znaš da za ucjene i prijetnje na tom putu nikada nisam mnogo mario. Danas, u mirnodopsko vrijeme, zajedno sa svojim narodom, vodim bitku i na identitetskom frontu. Zato nećemo ćutati ni pred kim ko pokušava da unizi Republiku Srpsku, pa ni pred tobom.

Кako si, Borise, srčano branio i povezivao Кosovo i Republiku Srpsku. Pitam se kada si bio iskren tada ili sada? Кada si izgubio izbore sazvao si pres konferenciju koju si završio riječima vidimo se u nekom drugom filmu. Ako si mislio na ovaj, žao mi je što si ga ikada snimio, a kad si ga već snimio žao mi je što sam morao da ga vidim, jer da nisam još bih vjerovao da sam poznavao čovjeka koga sam zvao i prijateljem, bez obzira da li je i dalje predsjednik Srbije", naveo je Dodik.

Dodik je na kraju poručio Tadiću da, za razliku od njega, sebi neće dozvoliti da izgubi izbore.

"Otići ću sam i više se neću vraćati u poliitku. Da si ti uradio tako, pamtili bi te po lijepim stvarima koje si učinio za Srbiju, ovako si nas natjerao da te pamtimo po gostovanjima po bošnjačkim televizijama. Šteta", konstatovao je Dodik u pismu upućenom nekadašnjem predsjedniku Srbije Borisu Tadiću.

(Srna) 

Komentari / 88

Ostavite komentar
Name

A-team

15.09.2020 19:22

Ovaj ciko nije zdrav, majke mi...

ODGOVORITE
Name

REE

15.09.2020 20:51

JA HAJVANA ...

Name

Tvrda linija

15.09.2020 21:49

Za tebe je Tadić jedan veliki gospodin i moralna gromada .....

Name

Max

15.09.2020 23:27

Nisam znao da ovaj laktaski svercer i profiter uopste zna da pise.Vjerovatno je to pismo napisao neki njegov polupismeni savjetnik.

Name

Sa suzom u oku

16.09.2020 00:12

Čitam emocije .....

Name

Re

16.09.2020 00:42

Gij seljacine pisao piano a ne mail u sadasnje vrijeme . Seljak razgulio is sela ali selo iz njega nikad.

Name

TORRO

16.09.2020 02:53

ZDRAV JE ON, NEGO JE SELJAČINA KAKVOG SVIJET NIJE VIODIO... IZVINJAVAM SE POŠTENIM LJUDIMA KOJI SE BAVE POLJOPRIVREDOM.

Name

PRIJEDORČANIN

16.09.2020 05:55

Pa ovaj Doduk maltretira čitav Srpski rod.

Name

RF

15.09.2020 19:26

Ovo pismo dodikova inteligencija nije mogla srociti. I suvise dobro napisano da bi moglo biti djelo dodikove pameti

ODGOVORITE
Name

Borac

15.09.2020 20:05

Zar neko jos moze da veruje ovom lazovu? Kod njega je lazi,ukradi,vredjaj....

Name

Mile

15.09.2020 20:13

Meni ovako savrsenom da neki boris nesto rekne. Nisam ja rodjen u bosni vec laktasima jestt da sam ponavljo geografiju

Name

Re RF

15.09.2020 20:32

Tvoje mišljenje dijele mnogi jer ovo definitivno nije iz njegove glavurde.

Name

Brcko

15.09.2020 22:09

I ja mislim da on nije napisao ovaj tekst. Ocigledno da je netko drugi to uradio, samo je pitanje u cije ime

Name

VRS

15.09.2020 19:28

Ti otići sam nećeš.Kad ne budeš u politici tebi je murija sigurna.Zato dok si živ ti ćeš biti u politici ,zaštićen imunitetom.

ODGOVORITE
Name

Radovan

15.09.2020 19:29

Šokirani smo mi srbi sa tobom.

ODGOVORITE
Name

Re Radovan

16.09.2020 06:08

Potpisujem

Name

B.Tadic

15.09.2020 19:30

Pa pogledaj Mile stabsi ti sve pricao od zadnjih 20godina...od da je u srebrenici bio genocid..za karadzica..mladica....da su omca srpskom narodu..o vucicu podbacaju politickom..itd..itd..itd...i ti sad nekom mozes nesto zamjerit..ne ide mile..vise..dosta je bilo.....idi mile u penziju..vrijeme te pregazilo...idi..pusti narod da zivi..

ODGOVORITE
Name

Milorad

15.09.2020 19:31

Najobicnija Seoska Dzukela!!

ODGOVORITE
Name

Re

16.09.2020 04:05

U penziju ga možemo samo mi poslati, na izborima.

Name

Sjecanja

16.09.2020 06:15

GORI SI TI OD BORISA TADICA.SVE RUZNO O SRBIMA SI GOVORIO U PROSLOSTI,PA KAD KAZES SAMO SE MAGARAC NE MIJENJA ,STA SI TI ONDA BIO.SJECAS LI SE KAD SI PODRZAVAO TADICA ,A GOVORIO DA JE VUCIC POLITICKI POBACAJ,DA NE MOZE VIDITI MJESNU ZAJEDNICU,A DANAS MU SE SAGINJES DO DJONA.KO TEBI JOS DA VJERUJE,VIDI SE KAKOCTE IKO U SVIJETU UVAZAVA,SEM OVIH KOJE SI UHLJEBIO NA DRZAVNE JASLE.DOVEO SI NAROD NA DNO LJESTVICE U EVROPI PO PLATAMA PENZIJAMA,STANDARD NARODA KO U ETIOPIJI.

Name

re milorad

16.09.2020 06:17

Ovo je najtačnije.NSDž

Name

Thc

15.09.2020 19:32

Boris je bio i ostao gospodin!Njegova politika je uvijek imala isti pravac a druzenje Dodika i nagli prestanak govori samo jednu stvar o njemu kao politicaru.Ja koliki znam(ima i video snimak za one uporne) i Dodik je rekao da je bio genocid u Srebrenici.Oni stvarno misle da mi dnevno dobijamo amneziju.

ODGOVORITE
Name

Setavijahile

15.09.2020 19:33

Vidi se na slici koliko je Boris oduševljen zbog "Miletovog " zagrljaja

ODGOVORITE
Name

Skeptik

15.09.2020 19:33

Dodiče, otiđi ti iz politike i ne vraćaj se više! Dozlogrdio si i bogu i narodu.

ODGOVORITE
Name

Nn

15.09.2020 19:34

Dragi Bože, kakav to moraš biti čovjek, pre svega čovjek a ne politicar pa da predješ preko svega rečenoga o sebi(Mile o Vučiću i Nikoliću))..kao predsjednik Vučić(političko nedonošce), a naš Mile sad prica o Tadiću, a dizao ga u nebesa...ljudi jesam li ja naivan ili glup??? Sta se ovde desava i kakvi su ovo ljudi???

ODGOVORITE
Name

Bosnjak

15.09.2020 20:52

Sami smo krivi sami ih biramo. Moglo bi se jos svasta napisati o cudjenju u ponasanju nasih "politicara" ali nije ni mjesto ni vrijeme. Samo znam da cemo unistiti sebe a djeci cemo ostaviti vecu pustos i bijedu ako sta ne promjenimo. Sretno nam bilo!!

Name

zabrinuta

15.09.2020 19:39

Boze dragi ne mogu da zamislim da jedna nistarija u ljudskom obliku pise ovo,dobit ces od vucica olovku,pljuc... ????

ODGOVORITE
Name

Rrrr

15.09.2020 19:41

Milorade a poziciji na kojoj se nalazite izloženi ste kritikama. Kritike treba saslušati i ispraviti ako su opravdane. Ko nije u sistemu vlasti nema posla! Da li je to uredu da jedan političar koji je na vlasti kaže? Da li je u redu da se Vi vozite helikopterom, a predsjednik Austrije javnim prevozom. Da li je u redu da student generacije ne radi na fakultetu ili u javnom sektoru a većina sa privatnih imaju te poslove. Narod bježi iz Repunlike Srpske na zapad, ne zato što nema novca, nego zato što nema nade. Pogledajte nam kvalitete i biografije ministara. Vi ste se mnogo promijenili. Možda ste imali poštene principe kada ste došli na vlast ali ste ih brzo pogazili. Podržavali ste Tadića. Kada je došao Vučić podržavate njega, sutra ćete podržavati nekog trećeg.

ODGOVORITE
Name

Re

15.09.2020 22:01

Vrh

Name

Tvrda linija

15.09.2020 19:44

ŠTA LI ĆE PRIČATI MILE ZA KOJU GODINU O VUČIĆU,KO ZNA A BIO JE ZA NJEGA POLITIČKI POBAČAJ A BORIS PRAVI SRBIN....

ODGOVORITE
Name

Re

15.09.2020 22:02

Ma jok. Kontaju oni do 2134 godine ostati na vlasti.

Name

Bijeljinka

16.09.2020 03:43

Pogledaj ministra Klošarca moralna bijeda iz oči mu viri fukarastina no neće ovo smeće dugo pobačaj mu pada

Name

mile

15.09.2020 19:46

jeli sad tadic politicki pobacaj,kako vetar duva tako milu i repinu gura,bez casti i karaktera covek.

ODGOVORITE
Name

Vanzemaljac

15.09.2020 19:47

Pa poslije opštinskih,mogao bi u penziju ako si pametan,ali vlast je slatka Mile...

ODGOVORITE
Name

John Boki Smith

15.09.2020 19:51

BRAVO,BRAVO,BRAVO.Sve rečeno.

ODGOVORITE
Name

Rebus

15.09.2020 20:28

E moj mile rano ljuta sklanjaj nam se s puta

Name

Dare

15.09.2020 19:53

Tadic je gospodin

ODGOVORITE
Name

Gospodin

15.09.2020 19:54

On je bar pošten čovjek. Na toj istoj bošnjačkoj televiziji kako je ti već zoveš si izjavio citiram. Nesporno je da se u Srebrenici desio genocid. Nesporno je da si rekao da ratni zločinci mladić i Karadžića negdje kriju a ispašta narod republike srpske . A danas oplakivas i pljuješ po ljudima a to sve sto si napisao si upravo ti

ODGOVORITE
Name

Re

16.09.2020 00:07

Upravo tako.Taj prevarant i lazovcina misli da mi svi imamo kratko pamcenje i da nam stalno moze prodavati maglu.Ali,nece moci!Poslacemo ga na smetljiste istorije.Ni kradja glasova i izborne manipulacije mu nece pomoci.

Name

Odgovor na bosanskom jeziku

15.09.2020 19:54

Zaboravio coban na cijoj je on televiyiji govorio da se ipak u Srebrenici desio GENOCID. Ako se na muci narodnoj i na namjestenim tenderima i ugradnjama u kojekakve crne poslove, debelo obogatio, nikako se ne bi moglo reci da je OPAMETNIO. Upravo suprotno, svaki danom lupa sve vise. Kako narod rece, to ni pas sa maslom sayvakati ne bi mogao. Unisti ga ovaj Stanivukovic, doci se mu glave. JADO, JADNI. Kome bi ti da djelis lekcije. Gde stece te silne diplome, mozda si diplomirao na istom fakultetu sa cuvenim Osmicom. Ne cudi me de se tako dobro razumijete i stitite.

ODGOVORITE
Name

Kakav idiot!

15.09.2020 19:54

Dodik je potpuna budala! Šta je on pričao za Srebrenici za tu istu FACE 2008!?! MARŠ, BUDALO!

ODGOVORITE
Name

Raca

15.09.2020 19:55

Bice on tebi prijatelj samo kad bi se kandidovao a komo li da postane predsednik

ODGOVORITE
Name

Хахахахихихихохохо

15.09.2020 19:57

Нека додик преслуша себе шта је све он говорио.Сад се ухватио критиковати тадића.преслушај себе прво,па ћеш видјети шта си причао ти.

ODGOVORITE
Name

Ica

15.09.2020 20:12

Suplja prica Dodosenka,Laktasenka i to velikog Debicila.

ODGOVORITE
Name

Ja

15.09.2020 20:13

Boris je bivši i nije završio na robiji koja tebe čeka Mile retarde

ODGOVORITE
Name

Ica

15.09.2020 20:15

Tadic treba uzeto BiH drzavljanstvo i kandidovat se za presjednika RS,Ona ovaj Lazovcina iz Laktasa morat ce mu brisati Cipele.

ODGOVORITE
Name

Bos

15.09.2020 20:16

Kkva su vremena došla,moralna fukara hoće da drži lekciju čovjeku koji svoj obraz nikad nije prodao.Dodik je jedina osoba koju možeš opisati samo sa jednom rječju:LUPEŽ.

ODGOVORITE
Name

Samo bahato

15.09.2020 21:40

Vremena su takva da su se fukare obogatile,pametni zaćutali a budale progovorile,što bi rekao Ivo Andrić a to traje 20 godina od kako je ova pošast na vlasti koja nas je unazadila kao narod jer se zapošljava stranački ološ,podobne budale,starlete,neradnici sa kupljenim diplomama a pametna i školovana djeca odoše na zapad jer za njih nema mjesta u ovom nesrećnom entitetu gdje se sve kupuje i svodi voliš li sektu jebenog Mile......

Name

Da se zna!

15.09.2020 20:17

On je jedna Srbenda, a Srbenda je onaj koji je lažni Srbin, a nije Srbin pošto je on po nacionanosti Ološ, kao što Milo nije Crnogorac i oni oko njega nisu Crnogorci po nacionalnosti već su Ološi po nacionalnosti. To znači da su Milo i Mile iste Ološ nacionalnosti i zato su oni braća po materi.

ODGOVORITE
Name

Re

16.09.2020 00:10

Bas tako,svaka cast na komentaru.

Name

Poznavalac prilika

15.09.2020 20:19

Milorade, baš lijepo srbuješ, ljepota te slušati. Niko to lijepo ne radi ko naš Mile Srbenda.

ODGOVORITE
Name

Tata

15.09.2020 20:19

Sine Mile u pravu si.Nisi ti bosanski Srbin,nego hrvatski.

ODGOVORITE
Name

Federalac

15.09.2020 20:22

Ti se dodvoravaš samo lhudima koji imaju veću moć od tebe.Da je Tadić sada slučajno predsjednik,ne da ga ne bi kritikovao,nego bi mu se uvlačio u š*pak isto kao što se sada uvlačiš Vučiću a tada kada nije imao vlast,bez razloga ga nazivao najpogrdnijim imenima.Prava si moralna gromada.

ODGOVORITE
Name

kad tad

15.09.2020 20:23

za razliku od tebe on je jos i dosao pameti ali ti i takvi kao ti nikad

ODGOVORITE
Name

Re

15.09.2020 23:54

Dosao pameti?!Ne bih rekao,samo svijeti izgleda drugacije kad se gleda odozdo.Tek ces vidjeti sta ce Mile pricati kad ode sa vlasti,a taj dan je blizu,i sta ce o njemu pricati njegovi danasnji "veliki prijatelji".

Name

Manipulatorska posla

15.09.2020 20:24

A ne zna se ko je gori od njih, ni jedan ne zasluzuje bitnu poziciju....

ODGOVORITE
Name

Alfons

15.09.2020 20:24

Prije ce biti da je Dodik u krivu, cim mu cijeli svijet okrece ledja. Nesto s Dodikovom politikom debelo ne valja, ima nesto u tom njegovom fanatizmu sto vuce srpski narod na dno...

ODGOVORITE
Name

Kole

15.09.2020 20:27

Koja si ti perfidna osoba i licemjer.Kome se ti pred izbore dovijaš i podmuklo prodaješ. Pročitan si fuk..ro. Tebi je mjestomeđu četiri zida, bez hrane i vode. Želim ti tu dug život.

ODGOVORITE
Name

deda

15.09.2020 20:50

E moj Dodiku pa ti si prije od Tadica priznao genocid u Srebrenici mozda si to zaboravio ali postoje video zapisi koji svedoce kako ti mijenjas misljene i stavove kako vijetar duva tako se i ti okreces.Neces ti dobrovoljno napustiti politiku kako kazes nego ce te narod otjerati ko svabe motikama i grabjama mozda si gledao film Bitka na Kozari, a ti si kazes krajisnik,samo da znas krajisnici nisu kao ti....J zdravo

ODGOVORITE
Name

Pera

15.09.2020 21:00

Doci ce valjda dan da ovaj dodik ode u zatvor. Tad cu biti sretan. Necemo biti osudjeni da slusamo njegova lupetanja

ODGOVORITE
Name

Ten

15.09.2020 21:01

najvise nas ti rusis Mileee hasisar

ODGOVORITE
Name

А

15.09.2020 21:03

Оде Додик сутра у Загреб код Милановића и Пленковића и то без водића Комшића а и прстиоца Џаферивића

ODGOVORITE
Name

Dragan

15.09.2020 21:03

Ova slika govori više od hiljadu riječi. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

Draško

15.09.2020 21:04

Pa otidji odmah. Skini se svima sa grbace. Koga danas interesuju tvoje besmislene price, referendumi, promasena otcjepljenja... ali i takav kakav jesi drazi si medjunarodnoj zajednici nego Ivanic, Sarovic ili mladjani Stanivukovic. Bio si i ostao dasak smrada na Balkanu kako te je ona kuja nazvala.

ODGOVORITE
Name

Idi

15.09.2020 21:17

Milorade, fokusiraj se na posljednji dio pisma. Idi odmah, ne cekaj izbore!!!

ODGOVORITE
Name

mrnjavu

15.09.2020 21:33

kakv besramni recnik .pa moja baba se 100puta bolje izrazava..pravi selski odbornik..

ODGOVORITE
Name

Mojne tako

16.09.2020 05:34

Nemoj tako, nije on pis'o, on je inače poznat da ništa ne piše niti potpisuje. I ne čita.On sve zna. Samo je očima preko papira preletio i rekao neka ide. Pisali oni oko njega.

Name

Walter

15.09.2020 22:22

Ovo je jadno da jadije ne moze biti,tuga o boze kakvo licemjerje.Otidji zauvijek i nemoj nas vise sramotiti!

ODGOVORITE
Name

Klasika

15.09.2020 23:15

Neka svako pažljivo pročita tekst i neka prati... republika srpska, pa srbija, pa kosovo i metohija... ljudi jedno neeeema veze sa drugiiiiiim, pa jeste li slijepi dragi prijatelji Srbi?

ODGOVORITE
Name

sasa

16.09.2020 05:26

LJUDI mile postao pisac! Odmah kandidatura za Nobela, vidite da je presisao Andrica.

Name

Mrkva

16.09.2020 01:29

JEDINI KOJI UNISTAVA REPUBLIKU SRPSKU SI TI DODIK !! UNISTAVAS JE KRADJAMA, MALVERZACIJAMA, NAMKESTENIM TENDERIMA, STRANACKIM ZAPOSLJAVANJEM...... TO STO VLADAS SRPSKOM 15 GODINA ZAHVALI NAKARADNOM IZBORNOM I DRZAVNOM UREDJENJU, LOPOVIMA U PRAVOSUDJU KOJI HAPSE MOJE SUBORCE IZ ROVA JER NE PRISTAJEMO NA TVOJE UNISTAVANJE SRPSKE GORE NAVEDENIM METODAMA !! NA KRAJU, ZA TEBE NIJE BITNA NI SRBIJA, NI REPUBLIKA SRPSKA NI SRPSKI NAROD VEC SAMO TVOJE DUPE NA VLASTI JER TAKO IZBJEGAVAS SUDSKO GONJENJE KOJE TE ČEKA ČIM SLETIS S VLASTI KAO TVOJ JATAK DJUKANOVIC

ODGOVORITE
Name

Apolo 11

16.09.2020 03:51

Sve sami bivši vladari, samo sam ja vjecan. Rudonja(Rudi) od milja.

ODGOVORITE
Name

Marko

16.09.2020 04:13

Tadic dok je bio na celu drzave je jos bio normalan za razliku od vas dvojice,ne zna se koji je ludji.O kriminalu i megalomanskim apetitima vas i sirokog broja ljudi oko vas da se i ne govori.Sve si opljackao Mile i jos smisljas i dalje nacine na koje bi i dusu uzeo.Boli vas za narod i srpstvo ona stvar,na kraju ce te sve unstiti i uvuci narod u rat !

ODGOVORITE
Name

VETERAN

16.09.2020 04:23

Nakon ovoga videa ima obraza bilo sta da kaze. Sve to govori o njemu samome, moral čista nula.Nevjerovatno.

ODGOVORITE
Name

borac

16.09.2020 04:44

Dodik je izdao svakoga pa i RS i njen narod prodaje.

ODGOVORITE
Name

Momir

16.09.2020 05:08

Kakav je ovo šljam! On imaobraza da nekom komentariše kako ne može da ga prepozna.

ODGOVORITE
Name

Mesa

16.09.2020 05:09

dodik jos jednom potvrduje da je moralna prostitutka

ODGOVORITE
Name

Rts

16.09.2020 05:11

Kad tako zboris o svom najboljem drugu onda sta tek mislis o nama obicnim gradjanima???

ODGOVORITE
Name

Per a

16.09.2020 06:23

Dodo se mijenja SVAKI DAN al ga slabo ovi prate!! CUJ POBJEĐUJE 15 god A KAKO to i ptice znaju na grani!!

ODGOVORITE
Name

XXL

16.09.2020 07:22

Jel' ovo neki pred izborni govor. Opet Burle patriota pred izbore. Ranije su bili referendumi, otcjepljenja....., sad ruži svog največeg jarana u vrijeme predsjednikovanja Srbijom. Potrošio referendume i otcjepljenja.

ODGOVORITE
Name

Rale

16.09.2020 10:36

TI SE DODVARAŠ I BRATUJEŠ SA HRVATIMA KOJI SU POBILI 700 000 SRBA.

ODGOVORITE
Name

AKTIVISTA

16.09.2020 10:41

Nema razlike između vas dvojice. Kako vam odgovara tako se savijte. Antihrist, bog vas kaznio.

ODGOVORITE
Name

D

16.09.2020 14:22

Starno sta se ovo dešava sa srbima,bivsi presednik tako nesto sebi dozvoliti,dno dna

ODGOVORITE
Name

Opjeva ga kao izdajnika

16.09.2020 16:38

A sebe u drugom svijetlu, ali narod ce reci svoje..... njegova je poslednja.

ODGOVORITE
Name

Boki

16.09.2020 19:04

Fukare..

ODGOVORITE
Name

umnjak

16.09.2020 22:15

Srbi su kroz istoriju imali i dobrih i losih politicara...imali su i sjajnih politicara...ali da ovakav jedan sarlatan i prevarant ovako vlada i vara narod to se nikad nije desilo...

ODGOVORITE
Name

Ovo nigdje nema

17.09.2020 11:54

Tadić mu je u krilo bacio čitav RS-a Telekom. Precznije, kupio, unovčio i u krilo bacio 1,3 milijarde maraka. Da radi šta 'oće s tim . I on tako radio i danas tako radi. I sad još nezahvalan..??!!

ODGOVORITE
Name

sad ili nikad

18.09.2020 10:32

Ko ne izađe na izbore, i ne glasa, bez obzira ko to bio, je gori od bilo kakve kuge i ove situacije. Ja znam da izbor ni u opoziciji nije praktično nikakav, bar u Prijedoru, ali ne želim da me život prođe samo u mržnji ovih propalica i da se kajem. Sad ili nikada! Tražimo bolje, tražimo odgovornost!

ODGOVORITE