Дарко Лазић отвара ресторан у Републици Српској

Певачи су због короне остали без пара, па су многи од њих одлучили да промене професију, макар на неко време. Међу њима је и Дарко Лазић, који је по свему судећи смислио план за који верује да ће му донети добар новац.

Забава 15.09.2020 | 12:33
Дарко Лазић отвара ресторан у Републици Српској

- Дарко већ шест месеци нема тезге, а дугује озбиљне паре зеленашима. Пошто не зна колико дуго ће пандемија короне да траје, решио је да отвори ресторан у Бијељини - открио је добро обавештени извор "Информера".

- Дарко ће бити задужен за промоцију, а његов пријатељ ће уложити 200.000 евра. Ако им добро крене, отвориће ресторан и у Београду - прича поменути извор о плановима познатог фолкера, који укључују поменути локал у Босни и Херцеговини.

Дарко је прошле недеље, иначе, проговорио о својим пороцима. 

- Не смем да се дрогирам, забранили су ми, не смем да једем, је л' могу бар да пијем? Кад сам јео, кажу: "Ево га вепар", кад сам се дрогирао, био сам наркоман, сад кад пијем, вероватно сам алкохоличар. Ето, не дрогирам се, само викендом. И то кокаин, наравно. Шалу на страну, па све су ми забранили, морам бар да попијем. Не бирам шта пијем, ја сам озбиљна помијара. Попијем пет чашица ракије и ја сам мортус пијан - казао је тада за "Курир".

(Блиц)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Земља чудеса

15.09.2020 11:26

Бјежи мали док још можеш ! Немаш појма гдје долазиш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзо

15.09.2020 11:28

А ко је бре овај???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

15.09.2020 11:36

Ма ти си један обицни идиот, а имао си блиставу каријеру. Кад ти новац удари у главу, унистис сам себи зивот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

15.09.2020 11:55

Отвара ресторан у доба короне? Боље нек отвори себи апотеку или цвјецару...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

15.09.2020 12:28

Ресторан па јос у Бијељини! Све расторана сто има, осим конобе Станисиц, немогу ни за обавеза зарадити! Сад као сто је власник познат сви це похрлити код њега, никад!

ОДГОВОРИТЕ