Darko Lazić otvara restoran u Republici Srpskoj

Pevači su zbog korone ostali bez para, pa su mnogi od njih odlučili da promene profesiju, makar na neko vreme. Među njima je i Darko Lazić, koji je po svemu sudeći smislio plan za koji veruje da će mu doneti dobar novac.

Zabava 15.09.2020 | 12:33
Darko Lazić otvara restoran u Republici Srpskoj

- Darko već šest meseci nema tezge, a duguje ozbiljne pare zelenašima. Pošto ne zna koliko dugo će pandemija korone da traje, rešio je da otvori restoran u Bijeljini - otkrio je dobro obavešteni izvor "Informera".

- Darko će biti zadužen za promociju, a njegov prijatelj će uložiti 200.000 evra. Ako im dobro krene, otvoriće restoran i u Beogradu - priča pomenuti izvor o planovima poznatog folkera, koji uključuju pomenuti lokal u Bosni i Hercegovini.

Darko je prošle nedelje, inače, progovorio o svojim porocima. 

- Ne smem da se drogiram, zabranili su mi, ne smem da jedem, je l' mogu bar da pijem? Kad sam jeo, kažu: "Evo ga vepar", kad sam se drogirao, bio sam narkoman, sad kad pijem, verovatno sam alkoholičar. Eto, ne drogiram se, samo vikendom. I to kokain, naravno. Šalu na stranu, pa sve su mi zabranili, moram bar da popijem. Ne biram šta pijem, ja sam ozbiljna pomijara. Popijem pet čašica rakije i ja sam mortus pijan - kazao je tada za "Kurir".

(Blic)

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zemlja čudesa

15.09.2020 13:26

Bježi mali dok još možeš ! Nemaš pojma gdje dolaziš...

ODGOVORITE
Name

Dzo

15.09.2020 13:28

A ko je bre ovaj???

ODGOVORITE
Name

Miki

15.09.2020 13:36

Ma ti si jedan obicni idiot, a imao si blistavu karijeru. Kad ti novac udari u glavu, unistis sam sebi zivot

ODGOVORITE
Name

Komentar

15.09.2020 13:55

Otvara restoran u doba korone? Bolje nek otvori sebi apoteku ili cvjecaru...

ODGOVORITE
Name

Milos

15.09.2020 14:28

Restoran pa jos u Bijeljini! Sve rastorana sto ima, osim konobe Stanisic, nemogu ni za obaveza zaraditi! Sad kao sto je vlasnik poznat svi ce pohrliti kod njega, nikad!

ODGOVORITE