Џенифер опет сломљено срце због Бреда, овога пута у питању је манекенка!

Однос глумице Џенифер Анистон и њеног бившег супруга Бреда Пита годинама интригира јавност.

Забава 14.09.2020 | 21:53
Џенифер опет сломљено срце због Бреда, овога пута у питању је манекенка!

Њен брак са Бредом Питом завршио се на најболнији начин за њу. Била је остављена због друге жене, и то фаталне колегинице Анђелине Џоли, а после скоро две деценије њих двоје су поново покренули гласине о помирењу. 

Ипак, свака нада је изгубљена када је Бред снимљен са новом девојком, 27-годишњом Немицом Никол Португалски. Ова вест посебно је погодила његове бивше супруге. А како страни медији тврде, Џенифер је сломљена због његове нове везе. 

"Ово ју је дотукло. Провела је неколико месеци тешећи Бреда након развода и помажући му у целом процесу око старатељства над децом. Њих двоје су се јако зближили и мислила је да су коначно на добром путу ка обнављању романсе", испричао је извор и додао како се глумица због свега осећа искоришћеном.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Информационный портал УС Wеееклy сообщил, что Брэд Питт и 27-летняя немецкая модель польского происхождения Николь Потуральски встречаются. Пара была замечена в аэропорту по пути во французское поместье, находящееся в собственности американского актёра и Анџелины Џоли, где Брэд и Николь планируют провести отпуск. #коммерсантъ_стиль #стиль #коммерсант_стyле #стyле #брадпитт #ницолепотуралски #брэдпитт @ницо.потур

А пост схаред бy Коммерсантъ Стиль (@коммерсант_стyле) он

Извор: Курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар