Dženifer opet slomljeno srce zbog Breda, ovoga puta u pitanju je manekenka!

Odnos glumice Dženifer Aniston i njenog bivšeg supruga Breda Pita godinama intrigira javnost.

Zabava 14.09.2020 | 21:53
Dženifer opet slomljeno srce zbog Breda, ovoga puta u pitanju je manekenka!

Njen brak sa Bredom Pitom završio se na najbolniji način za nju. Bila je ostavljena zbog druge žene, i to fatalne koleginice Anđeline Džoli, a posle skoro dve decenije njih dvoje su ponovo pokrenuli glasine o pomirenju. 

Ipak, svaka nada je izgubljena kada je Bred snimljen sa novom devojkom, 27-godišnjom Nemicom Nikol Portugalski. Ova vest posebno je pogodila njegove bivše supruge. A kako strani mediji tvrde, Dženifer je slomljena zbog njegove nove veze. 

"Ovo ju je dotuklo. Provela je nekoliko meseci tešeći Breda nakon razvoda i pomažući mu u celom procesu oko starateljstva nad decom. Njih dvoje su se jako zbližili i mislila je da su konačno na dobrom putu ka obnavljanju romanse", ispričao je izvor i dodao kako se glumica zbog svega oseća iskorišćenom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Информационный портал US Weeekly сообщил, что Брэд Питт и 27-летняя немецкая модель польского происхождения Николь Потуральски встречаются. Пара была замечена в аэропорту по пути во французское поместье, находящееся в собственности американского актёра и Анджелины Джоли, где Брэд и Николь планируют провести отпуск. #коммерсантъ_стиль #стиль #kommersant_style #style #bradpitt #nicolepoturalski #брэдпитт @nico.potur

A post shared by Коммерсантъ Стиль (@kommersant_style) on

Izvor: Kurir.rs Foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar