Слиједимо претке, непоколебљиви у борби за мир

Слиједимо традицију часних предака, остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност, одговорио је предсједник Србије Александар Вучић на поруку америчког државног секретара Мајка Помпеа да је Вучић повукао сјајан потез када се Србија придружила кључним западним земаљама у настојању да ограничи активности Хезболаха.

Србија 13.09.2020 | 20:14
Слиједимо претке, непоколебљиви у борби за мир

Сљедећи традицију часних предака, Србија наставља борбу против свих пријетњи миру, како унутар, тако и ван Србије, написао је предсједник Србије у одговору на Помпеов твит.

"Будите уверени, драги пријатељу @СецПомпео, да остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност, чиме дајемо свој допринос свеукупној глобалној безбедности", поручио је Вучић шефу америчке дипломатије.

Подсјећамо, амерички државни секретар Мајк Помпео поручио је данас да је српски предсједник Александар Вучић направио одличан потез када се Србија придружила Сједињеним Државама, Њемачкој, Великој Британији, у настојању да сузбију активности Хезболаха.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хе Хе

13.09.2020 19:50

Само нам је још то фалило ,да се петљамо у Муслиманске фракције и њихове проблеме (Шити и Сунити). Сличних проблема имамо на претек .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило

14.09.2020 12:06

А мене.914те уцили контра..

Name

Клептократија и квислинзи

14.09.2020 08:26

Ако овако "цасно" наставите, једино сто це преостати српском народу бице да се организује по угледу бас на Хезболах или ИРА-у , у противном квислинзи це нас буквално истријебити, уз малу помоц својих пријатеља а истовремено српских непријатеља.

ОДГОВОРИТЕ