Slijedimo pretke, nepokolebljivi u borbi za mir

Slijedimo tradiciju časnih predaka, ostajemo nepokolebljivi u borbi za mir i stabilnost, odgovorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na poruku američkog državnog sekretara Majka Pompea da je Vučić povukao sjajan potez kada se Srbija pridružila ključnim zapadnim zemaljama u nastojanju da ograniči aktivnosti Hezbolaha.

Srbija 13.09.2020 | 20:14
Slijedimo pretke, nepokolebljivi u borbi za mir

Sljedeći tradiciju časnih predaka, Srbija nastavlja borbu protiv svih prijetnji miru, kako unutar, tako i van Srbije, napisao je predsjednik Srbije u odgovoru na Pompeov tvit.

"Budite uvereni, dragi prijatelju @SecPompeo, da ostajemo nepokolebljivi u borbi za mir i stabilnost, čime dajemo svoj doprinos sveukupnoj globalnoj bezbednosti", poručio je Vučić šefu američke diplomatije.

Podsjećamo, američki državni sekretar Majk Pompeo poručio je danas da je srpski predsjednik Aleksandar Vučić napravio odličan potez kada se Srbija pridružila Sjedinjenim Državama, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, u nastojanju da suzbiju aktivnosti Hezbolaha.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

He He

13.09.2020 19:50

Samo nam je još to falilo ,da se petljamo u Muslimanske frakcije i njihove probleme (Šiti i Suniti). Sličnih problema imamo na pretek .

ODGOVORITE
Name

Gavrilo

14.09.2020 12:06

A mene.914te ucili kontra..

Name

Kleptokratija i kvislinzi

14.09.2020 08:26

Ako ovako "casno" nastavite, jedino sto ce preostati srpskom narodu bice da se organizuje po ugledu bas na Hezbolah ili IRA-u , u protivnom kvislinzi ce nas bukvalno istrijebiti, uz malu pomoc svojih prijatelja a istovremeno srpskih neprijatelja.

ODGOVORITE