Брена купује вилу у Опатији у комшилуку свог пријатеља!

Лепој Брени и њеном супругу Слободану Живојиновићу толико се допада Хрватско приморје да су на корак од тога да купе кућу у Опатији, сазнаје Курир!

Забава 10.09.2020 | 22:22
Брена купује вилу у Опатији у комшилуку свог пријатеља!

Фолк дива, која већ има некретнину од 300 квадрата, и то у Новом Виндолском, недавно је сазнала за још једну летњу оазу мира, која јој се много допала, па последњих месец дана чини све да та некретнина буде њена.

У питању је вила која се налази у близини куће Саше Поповића, а са које пуца поглед на море и целу ривијеру. Уређена је у модерном стилу и њена вредност се процењује око 300.000 евра. Јесте знатно мања од оне у којој жива годинама уназад, али јој се нова тренутно много више допада и одговара њеним животним потребама.

Према речима нашег саговорника блиског Брени, та кућа је тек однедавно на продају и певачица пошто-пото жели да буде нова власница. Уколико успе у намери да купи вилу у Опатији, како каже наш извор, вероватно ће убудуће изнајмљивати кућу у Новом Виндолском, а лета ће проводити на новој адреси. Иако су Брена и њен пријатељ и кум Саша од продаје "Гранда" укупно зарадили 30 милиона евра, од чега им је половина исплаћена пре шест и по година, а остатак новца крајем 2019. године, Брена иако има, што би се рекло, за пет поколења, води рачуна о сваком евру.

У прилог томе сведочи и чињеница да своју јахту паркира у Ријеци уместо у Опатији, где се сунча, због тога што жели да плаћа у јефтинијој паркинг-зони. Наиме, пловила у Опатији плаћају годишње 2.000 евра за паркирање, док је у Ријеци та цена много мања, само 100 евра. Брена зна за ту фору, па јахту оставља у ријечкој марини, а кад дође сезона, провоза се до Опатије, где се сунча и ужива. Покушали смо да ступимо у контакт са Лепом Бреном, али она није одговарала на наше позиве. 

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драган

10.09.2020 21:13

Лијепо видјети кад се неко обогати својим радом а не као ови наси полуписменим политицари

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

10.09.2020 22:40

Успон Фахрете Јахић од кафанске дебељушкасте пјеваљке, која је била једино позната по жестоком дизању ногу (неколико пута је на бини пала) и јахању колега на сценије невјероватан. Може се захвалити Минимаксу и тим срањима Гранду и примтивизму наших народа и народности. Свак дадне по 10 евра и ето гдје је жена доспјела. А ови што су давали по 10 евра не могу да саставе крај са крајем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

11.09.2020 06:41

Ти друзе ниси нормалан.Сто си љубоморан зато сто је неко каријеру направио за дивљење.Нико ти није крив сто не слусас народну музику(не ову новокомпоновану на коју се и ја језим),сто немас дусу и не мозес да осјетис пјесме Брене,Сабана,Зорице,Маринка,Сњезане,Ане...Бог им је дао глас,и ста сад,требају да просе на улици да би били као ти и ови које спомињес.Јеси и јадан,бозе сацувај...

Name

Ре Андрић

11.09.2020 08:07

Није проблем шта има и шта пјева, једноставно ,зашто то она дозвољава де се изниси у јавност а Драшко је све у праву што је написао и има доста људи које то њихово фолирање иритира , једноставо уживај кад ти је свевишњи дао а голица нека се бори како зна.

Name

Зоран

11.09.2020 04:13

Некада јеу новом винодолском и александар ранковиц имао вилу и ту зивио

ОДГОВОРИТЕ