Brena kupuje vilu u Opatiji u komšiluku svog prijatelja!

Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Živojinoviću toliko se dopada Hrvatsko primorje da su na korak od toga da kupe kuću u Opatiji, saznaje Kurir!

Zabava 10.09.2020 | 22:22
Brena kupuje vilu u Opatiji u komšiluku svog prijatelja!

Folk diva, koja već ima nekretninu od 300 kvadrata, i to u Novom Vindolskom, nedavno je saznala za još jednu letnju oazu mira, koja joj se mnogo dopala, pa poslednjih mesec dana čini sve da ta nekretnina bude njena.

U pitanju je vila koja se nalazi u blizini kuće Saše Popovića, a sa koje puca pogled na more i celu rivijeru. Uređena je u modernom stilu i njena vrednost se procenjuje oko 300.000 evra. Jeste znatno manja od one u kojoj živa godinama unazad, ali joj se nova trenutno mnogo više dopada i odgovara njenim životnim potrebama.

Prema rečima našeg sagovornika bliskog Breni, ta kuća je tek odnedavno na prodaju i pevačica pošto-poto želi da bude nova vlasnica. Ukoliko uspe u nameri da kupi vilu u Opatiji, kako kaže naš izvor, verovatno će ubuduće iznajmljivati kuću u Novom Vindolskom, a leta će provoditi na novoj adresi. Iako su Brena i njen prijatelj i kum Saša od prodaje "Granda" ukupno zaradili 30 miliona evra, od čega im je polovina isplaćena pre šest i po godina, a ostatak novca krajem 2019. godine, Brena iako ima, što bi se reklo, za pet pokolenja, vodi računa o svakom evru.

U prilog tome svedoči i činjenica da svoju jahtu parkira u Rijeci umesto u Opatiji, gde se sunča, zbog toga što želi da plaća u jeftinijoj parking-zoni. Naime, plovila u Opatiji plaćaju godišnje 2.000 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 100 evra. Brena zna za tu foru, pa jahtu ostavlja u riječkoj marini, a kad dođe sezona, provoza se do Opatije, gde se sunča i uživa. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lepom Brenom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. 

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dragan

10.09.2020 21:13

Lijepo vidjeti kad se neko obogati svojim radom a ne kao ovi nasi polupismenim politicari

ODGOVORITE
Name

Draško

10.09.2020 22:40

Uspon Fahrete Jahić od kafanske debeljuškaste pjevaljke, koja je bila jedino poznata po žestokom dizanju nogu (nekoliko puta je na bini pala) i jahanju kolega na scenije nevjerovatan. Može se zahvaliti Minimaksu i tim sranjima Grandu i primtivizmu naših naroda i narodnosti. Svak dadne po 10 evra i eto gdje je žena dospjela. A ovi što su davali po 10 evra ne mogu da sastave kraj sa krajem.

ODGOVORITE
Name

Andric

11.09.2020 06:41

Ti druze nisi normalan.Sto si ljubomoran zato sto je neko karijeru napravio za divljenje.Niko ti nije kriv sto ne slusas narodnu muziku(ne ovu novokomponovanu na koju se i ja jezim),sto nemas dusu i ne mozes da osjetis pjesme Brene,Sabana,Zorice,Marinka,Snjezane,Ane...Bog im je dao glas,i sta sad,trebaju da prose na ulici da bi bili kao ti i ovi koje spominjes.Jesi i jadan,boze sacuvaj...

Name

Ре Андрић

11.09.2020 08:07

Није проблем шта има и шта пјева, једноставно ,зашто то она дозвољава де се изниси у јавност а Драшко је све у праву што је написао и има доста људи које то њихово фолирање иритира , једноставо уживај кад ти је свевишњи дао а голица нека се бори како зна.

Name

Zoran

11.09.2020 04:13

Nekada jeu novom vinodolskom i aleksandar rankovic imao vilu i tu zivio

ODGOVORITE