Купио кућу а онда пронашао нешто чему се није надао!

35-годишњи Џон Рејнолдс из Тексаса купио је кућу вредности 20.000 долара у градићу Минерал Wеллс, кућа има три спаваће собе. Ипак Џон није ни слутио да ће пронаћи у дворишту куће још нешто што ће га одушевити!

Забава 10.09.2020 | 15:23
Купио кућу а онда пронашао нешто чему се није надао!

Кућу је, како Џон каже мислио преуредити и продати како би зарадио новац, а онда је у дворишту под травом и лишћем открио велики базен. Јохн, који ради као медицински техничар, осећао се као да је добио на лутрији, а када је открио базен кућу више није хтео да прода!

"Осећао сам се као да сам случајно налетио на добитни листић лутрије. Никад у милион година нисам мислио да ћу купити имање које ће имати базен.

Купио сам то као инвестицију у намери да је касније продам,али сад с обзиром на ово изненађење сумњам да је могу пустити то јест продати" преноси Боред Панда.

Иначе кућа је саграђена 1955. године, а након што је претходни власник преминуо, у њој нико није живео. Имање је било напуштено и зарасло травом. Локална власт мислила је кућу сравнити са земљом, али ипак онда ју је купио Џон пре неколико година.

Џон месецима није ни знао да је купио кућу с базеном док киша није испрала прљавштину и део земље. Онда га је назвао један од комшија и питао је ли видео његов базен у дворишту.

"Рекао сам Не знам о чему причаш, комшија ја немам базен “, а он је рекао 'да, имаш. ' "
"Кад сам изашао, могао си само да видим плочице и воду до линије плочица, био сам у шоку. “ казао је за медије Џон

Требало му је 18 месеци да реновира кућу заједно с базеном величине 9 x 5 метара. Базен је био пун земље, делова аутомобила и старог намештаја, а у реновирање је уложио око 10.000 долара.

Према неким проценама, сада та његова некретнина вреди 16 пута више!

 

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар