Kupio kuću a onda pronašao nešto čemu se nije nadao!

35-godišnji Džon Rejnolds iz Teksasa kupio je kuću vrednosti 20.000 dolara u gradiću Mineral Wells, kuća ima tri spavaće sobe. Ipak Džon nije ni slutio da će pronaći u dvorištu kuće još nešto što će ga oduševiti!

Zabava 10.09.2020 | 15:23
Kupio kuću a onda pronašao nešto čemu se nije nadao!

Kuću je, kako Džon kaže mislio preurediti i prodati kako bi zaradio novac, a onda je u dvorištu pod travom i lišćem otkrio veliki bazen. John, koji radi kao medicinski tehničar, osećao se kao da je dobio na lutriji, a kada je otkrio bazen kuću više nije hteo da proda!

"Osećao sam se kao da sam slučajno naletio na dobitni listić lutrije. Nikad u milion godina nisam mislio da ću kupiti imanje koje će imati bazen.

Kupio sam to kao investiciju u nameri da je kasnije prodam,ali sad s obzirom na ovo iznenađenje sumnjam da je mogu pustiti to jest prodati" prenosi Bored Panda.

Inače kuća je sagrađena 1955. godine, a nakon što je prethodni vlasnik preminuo, u njoj niko nije živeo. Imanje je bilo napušteno i zaraslo travom. Lokalna vlast mislila je kuću sravniti sa zemljom, ali ipak onda ju je kupio Džon pre nekoliko godina.

Džon mesecima nije ni znao da je kupio kuću s bazenom dok kiša nije isprala prljavštinu i deo zemlje. Onda ga je nazvao jedan od komšija i pitao je li video njegov bazen u dvorištu.

"Rekao sam Ne znam o čemu pričaš, komšija ja nemam bazen “, a on je rekao 'da, imaš. ' "
"Kad sam izašao, mogao si samo da vidim pločice i vodu do linije pločica, bio sam u šoku. “ kazao je za medije Džon

Trebalo mu je 18 meseci da renovira kuću zajedno s bazenom veličine 9 x 5 metara. Bazen je bio pun zemlje, delova automobila i starog nameštaja, a u renoviranje je uložio oko 10.000 dolara.

Prema nekim procenama, sada ta njegova nekretnina vredi 16 puta više!

 

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar