Ухапшен српски држављанин по потјерници Интерпола

- Службеници Јединице граничне полиције Зворник лишили су слободе држављанина Србије за којим је Интерпол Беч расписао потјерницу због кривичног дјела тешка организована превара.

Босна и Херцеговина 10.09.2020 | 12:43
Ухапшен српски држављанин по потјерници Интерпола

Држављанин Србије чији су иницијали И.Р. контролисан је јуче на уласку у БиХ на граничном прелазу Каракај и предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Истог дана, припадници Граничне полиције БиХ су на аеродрому Сарајево на лету из Баден-Бадена ухапсили тројицу држављана БиХ на основу расписаних потрага.

Приликом граничних провјера лица чији су иницијали А.А. установљено је да га потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела тешка крађа.

Ово лице предато је службеницима Окружног центра судске полиције Источно Сарајево.

За лице чији су иницијали Д.Б. утврђено је да га потражује Општински суд у Тузли због кривичних дјела превара и тешка крађа, те издржавања казне затвора. Д.Б. је предат службеницима Одјељења судске полиције судова у Кантону Сарајево.

За лице чији су иницијали Р.О. установљено је да га потражује Општински суд у Сарајеву због кривичног дјела крађа, а у току дана биће предат надлежном органу.

Службеници Јединице граничне полиције Требиње јуче су лишили слободе лице чији су иницијали С.Ж. јер га потражује Основни суд у Требињу ради издржавања казне затвора.

Овај држављанин БиХ контролисан је на изласку из БиХ на прелазу Клобук и предат је службеницима Окружног центра судске полиције Требиње.

(Срна)  

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Салаука

10.09.2020 11:20

Када ће бити Интерполова потјерница за Милетом Додик и Мицом Мицицем. Живи били па видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.09.2020 14:19

цим се престану бавит политиком.