Uhapšen srpski državljanin po potjernici Interpola

- Službenici Jedinice granične policije Zvornik lišili su slobode državljanina Srbije za kojim je Interpol Beč raspisao potjernicu zbog krivičnog djela teška organizovana prevara.

Bosna i Hercegovina 10.09.2020 | 12:43
Uhapšen srpski državljanin po potjernici Interpola

Državljanin Srbije čiji su inicijali I.R. kontrolisan je juče na ulasku u BiH na graničnom prelazu Кarakaj i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Istog dana, pripadnici Granične policije BiH su na aerodromu Sarajevo na letu iz Baden-Badena uhapsili trojicu državljana BiH na osnovu raspisanih potraga.

Prilikom graničnih provjera lica čiji su inicijali A.A. ustanovljeno je da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela teška krađa.

Ovo lice predato je službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo.

Za lice čiji su inicijali D.B. utvrđeno je da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnih djela prevara i teška krađa, te izdržavanja kazne zatvora. D.B. je predat službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Кantonu Sarajevo.

Za lice čiji su inicijali R.O. ustanovljeno je da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela krađa, a u toku dana biće predat nadležnom organu.

Službenici Jedinice granične policije Trebinje juče su lišili slobode lice čiji su inicijali S.Ž. jer ga potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na izlasku iz BiH na prelazu Кlobuk i predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje.

(Srna)  

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Salauka

10.09.2020 11:20

Kada će biti Interpolova potjernica za Miletom Dodik i Micom Micicem. Živi bili pa vidjeli

ODGOVORITE
Name

re

10.09.2020 14:19

cim se prestanu bavit politikom.