Заражена дјевојка ширила корону на плажи, па ухапшена

Девојка која је заражена короном, оглушила се о меру карантина и решила да мало ужива у лепом времену тако што ће да сурфује на пуној плажи у Шпанији.

Свијет 08.09.2020 | 20:58
Заражена дјевојка ширила корону на плажи, па ухапшена

Локалне и националне полицијске јединице, укључујуц́и полицајце у оделима за биолошку опасност, распоређене су по плажи Зуриола у Сан Себастијану, на северу Шпаније како би ухапсиле заражену девојку.

По изласку из воде, она је снимљена како се опире хапшењу, а на крају су морали да јој ставе лисице како би је одвели са плаже.

Да апсурд буде већи, она ради као спасилац, а била је на боловању због позитивног теста на коронавирус због чега је требало да буде у строгом карантину. 

Према извештајима локалних медија, њу су приметиле њене колеге и пријавиле властима. 

Такође наводе и да је упутила низ псовки и претњи аутору снимка који се нашао на плажи и снимио инцидент: "Ружни ку..ин сине, сахранићу те!" наводи се.

У појединим деловима Шпаније казне за намерно угрожавање јавног здравља крећу се између 60.000 и 600.000 евра.

(Курир)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ПЛАНдемија

08.09.2020 19:02

Лажу. Ширила је љубав...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прц

08.09.2020 19:13

Од ње не бих ни корону одбио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде

09.09.2020 04:31

Не мозе се просирити измисљена болест сзо крими култа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

09.09.2020 13:10

Измишљена је све док те не закачи, а кад те закачи, онда ако те не исцрпи Корона, исцрпиће те лежање у болници. Осим тога, с обзиром да код Короне потребна је хоспитализација од 2-3 седмице до чак неколико седмица, у другој седмици хоспитализације, човјек почиње да се осјећа као да га боли и оно што, условно речено, није болест (укоченост, депресија од лежања, осјећај да ти се мозак претвара у кашу, кад да си зомби) тако да, било би најбоље не ризиковати Корону, кад већ може да се заобиђе, јер није Корона једини проблем, пошто ту су још и трошкови болничког лијечења, могућност болничке заразе, а и мораћеш да пијеш и нешто за кости, витамине и требаће ти, на тих неколико седмица болничког лијечења и још толико на опоравак од болничког лијечења (боравак у природи). Занимљиво је како један баја попут Короне, зна зезнути човјека. Да ли си сад спреман тврдити како је то пицин дим? :)))

Name

Идиотизам

09.09.2020 04:32

Каква корона престаните терорисати народ компјутерским моделом измисљеног вируса од стране планденицара и брњицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

бег

09.09.2020 05:41

Некада су у мањини биле будале, а сада су у мањини нормални људи..... Туга.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

09.09.2020 09:02

Лаж. Ово је било у априлу, када је цура изашла да се сунча. Не запристајте с убицама човјечанства. Одвагајте објаве вијести. И не објављујте стално забрњичене људе и дјецу. Желите ли да тако живимо?

ОДГОВОРИТЕ