Zaražena djevojka širila koronu na plaži, pa uhapšena

Devojka koja je zaražena koronom, oglušila se o meru karantina i rešila da malo uživa u lepom vremenu tako što će da surfuje na punoj plaži u Španiji.

Svijet 08.09.2020 | 20:58
Zaražena djevojka širila koronu na plaži, pa uhapšena

Lokalne i nacionalne policijske jedinice, uključujući policajce u odelima za biološku opasnost, raspoređene su po plaži Zuriola u San Sebastijanu, na severu Španije kako bi uhapsile zaraženu devojku.

Po izlasku iz vode, ona je snimljena kako se opire hapšenju, a na kraju su morali da joj stave lisice kako bi je odveli sa plaže.

Da apsurd bude veći, ona radi kao spasilac, a bila je na bolovanju zbog pozitivnog testa na koronavirus zbog čega je trebalo da bude u strogom karantinu. 

Prema izveštajima lokalnih medija, nju su primetile njene kolege i prijavile vlastima. 

Takođe navode i da je uputila niz psovki i pretnji autoru snimka koji se našao na plaži i snimio incident: "Ružni ku..in sine, sahraniću te!" navodi se.

U pojedinim delovima Španije kazne za namerno ugrožavanje javnog zdravlja kreću se između 60.000 i 600.000 evra.

(Kurir)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

PLANdemija

08.09.2020 19:02

Lažu. Širila je ljubav...

ODGOVORITE
Name

Prc

08.09.2020 19:13

Od nje ne bih ni koronu odbio.

ODGOVORITE
Name

Ajde

09.09.2020 04:31

Ne moze se prosiriti izmisljena bolest szo krimi kulta?

ODGOVORITE
Name

Direkt

09.09.2020 13:10

Izmišljena je sve dok te ne zakači, a kad te zakači, onda ako te ne iscrpi Korona, iscrpiće te ležanje u bolnici. Osim toga, s obzirom da kod Korone potrebna je hospitalizacija od 2-3 sedmice do čak nekoliko sedmica, u drugoj sedmici hospitalizacije, čovjek počinje da se osjeća kao da ga boli i ono što, uslovno rečeno, nije bolest (ukočenost, depresija od ležanja, osjećaj da ti se mozak pretvara u kašu, kad da si zombi) tako da, bilo bi najbolje ne rizikovati Koronu, kad već može da se zaobiđe, jer nije Korona jedini problem, pošto tu su još i troškovi bolničkog liječenja, mogućnost bolničke zaraze, a i moraćeš da piješ i nešto za kosti, vitamine i trebaće ti, na tih nekoliko sedmica bolničkog liječenja i još toliko na oporavak od bolničkog liječenja (boravak u prirodi). Zanimljivo je kako jedan baja poput Korone, zna zeznuti čovjeka. Da li si sad spreman tvrditi kako je to picin dim? :)))

Name

Idiotizam

09.09.2020 04:32

Kakva korona prestanite terorisati narod kompjuterskim modelom izmisljenog virusa od strane plandenicara i brnjicara

ODGOVORITE
Name

beg

09.09.2020 05:41

Nekada su u manjini bile budale, a sada su u manjini normalni ljudi..... Tuga.......

ODGOVORITE
Name

Laž

09.09.2020 09:02

Laž. Ovo je bilo u aprilu, kada je cura izašla da se sunča. Ne zapristajte s ubicama čovječanstva. Odvagajte objave vijesti. I ne objavljujte stalno zabrnjičene ljude i djecu. Želite li da tako živimo?

ODGOVORITE