Бинго Цитy Центер у Сарајеву почиње са радом у суботу 12. септембра

Бинго Цитy Центер од 12. 9. 2020. коначно у Сарајеву! Ово је прва фаза отворења у којој очекујемо да купцима своја врата отворе хипермаркет Бинго Плус, дм, Цоцозебра, Цаффе слатичарна Ватра, Јуицy бар Бум Бар, Цвјећара Арт, Оптика Лорис, Пиxел мобиле схоп,  Накит Сwисс & Јеwеллерy, фризерски салон Цханге студио, ИQОС, апотека Пхармацy и пословница БХ поште.

Босна и Херцеговина 08.09.2020 | 16:05
Бинго Цитy Центер у Сарајеву почиње са радом у суботу 12. септембра

Посебан доживљај посјетитељима ће бити куповина у хипермаркету који се протеже на чак 10.700 м2. Ријеч је о хипермаркету који је замишљен као мјесто на којем купац може пронаћи баш све што му треба, а све по препознатљивим Бинговим цијенама. Повољно и све на једном мјесту је слоган који краси ову модерн трговину.

Јединствен амбијент на одјелима Галерије окуса, Пет схопа, винотеке, Тецхно и Фасхион схопа, али и осталих одјела, одушевит ће и најзахтјевнијег потрошача. Овај маркет са деветнаест благајни ће сигурно постати омиљено мјесто за све врсте куповине у Сарајеву.

У склопу хипермаркета је и кутак за предах, гдје ће купци моћи конзумирати храну купљену на гастро одјелу, пекари или деликатесу.

Сигурни смо да ће велики Бинго за велике жеље одушевити бројне посјетитеље, посебно оне који воле ићи у велике куповине и пронаћи све на једном мјесту.

Многи ће се обрадовати и другој фази отворења када ће прве посјетитеље примити Цинестар кино с 10 дворана на 3.100 м2, као и остали пословни простори, укључујући ресторан и играоницу који се простиру на 4.250 метара квадратних.

Бинго Цитy Центер заузима површину од 44.500 квадратних метара те ће својом величином и квалитетом понуде представљати непоновљиво искуство схоппинга.

Из Бинга напомињу све посјетитеље да поштују прописане хигијенско-епидемиолошке мјере, а у складу с тим за првих неколико хиљада посјетилаца осигурали су заштитне маске.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар