Чомор изреволтиран: Извињавам се ја кад већ неће Јадранка Барајктаровић!

Популарни водитељ Горан Чомор изреволтиран понашањем Јадранке Барјактаровић која је пре два дана певала у Подгорици -"Јачи смо од Србије" није могао да оћути на њено правдање па јој је упутио јавну поруку.

Забава 08.09.2020 | 13:59
Чомор изреволтиран: Извињавам се ја кад већ неће Јадранка Барајктаровић!

Наиме Јадранка је певала на митингу ДПС-а у Подгорици, огрнута црногорском заставом те кроз песму поручила "Не може нам нико ништа јачи смо од Србије" а потом се правдала како је понела атмосфера и да не жели ником да се извињава. 

Овај њен потез изазвао је велику осуду у Србији, како јавности тако и колега, који су јој највише замерили то што живи и ради у Београду а пева против Србије. 

Један од оних који су јој то јавно замерили био је и популарни водитељ "БН" телевизије Горан Чомор који је путем друшвених мрежа поручио да је људска беда!

"Извињавам се ЈА ,кад већ неце Јадранка Барјактаревиц- написао је Чомор те додао:

Извињавам се свим гледаоцима за сваки утрошени медиски минут који сам поклонио овој људској беди. Видим да ме прозива и каже да је била забрањена. Ево доказа, долазака само код мене. Где су тек остале колеге.? Познато је да годинама као аутор са сваким потписаним уговором тражим да нисам цензурисан! То је услов, не новац за који радим. Потврди ће многи певаци. Немам права да те забраним нигде, али радо ћу то учинити у свим својим будућим емисијама. ЗАБРАЊУЈЕМ !
Због "танког певања",немања харизме, никакве пажње и yоу тубе прегледа...али највише због : певања против Србије која те направила познатом.
Да се питам, забранио бих ти и улаз у исту!"- написао је водитељ а потом су уследили бројни коментари подршке!

Чомор је уз текст приложио и скриншот yоутубе емисија и наступа певачице у његовим емисијама.

Подсетимо Јадранка се након истека уговора у "Гранду" повукла из те куће и прешла у "Цитy рецордс", након чега је како каже била забрањена у "Гранду" и њиховим емисијама. 

"Званично сам сазнала да сам забрањена када је требало да одем на снимање код Горана Чомора у "Гранд коктел". На дан снимања позвао ме је Чомор и реко ми да мора да ми откаже емисију јер сам званично забрањена у Гранд продукцији. Не знам чиме сам то заслужила, само сам отишла где ми је боље. Након тога ме нико није звао нити сам ја њих звала. Ево већ две године сам забрањена на Гранд телевизији." изјавила је недавно Јадранка што је Чомор овом приликом демантовао и доказао супротно.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ерп

08.09.2020 15:52

Јос само да нам објаснис господине Цомор у цему је твој проблем и какве ти везе имас са Србијом гдје би ти некоме забрањиво улаз.Ово је проблем Јадранке и јавног мијења у Србији,није то никакв проблем босански Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јавно мнење

09.09.2020 11:17

А јос мање је Вас проблем! Он је директно прозван од дотицне господје. А Ви? Кад вец идете том логиком и писете о томе кога се и ста тице или не. Црна Гора није далеко, а време је јос лепо, па просетајте мало до домовине, немамо ми ниста против.