Čomor izrevoltiran: Izvinjavam se ja kad već neće Jadranka Barajktarović!

Popularni voditelj Goran Čomor izrevoltiran ponašanjem Jadranke Barjaktarović koja je pre dva dana pevala u Podgorici -"Jači smo od Srbije" nije mogao da oćuti na njeno pravdanje pa joj je uputio javnu poruku.

Zabava 08.09.2020 | 13:59
Čomor izrevoltiran: Izvinjavam se ja kad već neće Jadranka Barajktarović!

Naime Jadranka je pevala na mitingu DPS-a u Podgorici, ogrnuta crnogorskom zastavom te kroz pesmu poručila "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije" a potom se pravdala kako je ponela atmosfera i da ne želi nikom da se izvinjava. 

Ovaj njen potez izazvao je veliku osudu u Srbiji, kako javnosti tako i kolega, koji su joj najviše zamerili to što živi i radi u Beogradu a peva protiv Srbije. 

Jedan od onih koji su joj to javno zamerili bio je i popularni voditelj "BN" televizije Goran Čomor koji je putem drušvenih mreža poručio da je ljudska beda!

"Izvinjavam se JA ,kad već nece Jadranka Barjaktarevic- napisao je Čomor te dodao:

Izvinjavam se svim gledaocima za svaki utrošeni mediski minut koji sam poklonio ovoj ljudskoj bedi. Vidim da me proziva i kaže da je bila zabranjena. Evo dokaza, dolazaka samo kod mene. Gde su tek ostale kolege.? Poznato je da godinama kao autor sa svakim potpisanim ugovorom tražim da nisam cenzurisan! To je uslov, ne novac za koji radim. Potvrdi će mnogi pevaci. Nemam prava da te zabranim nigde, ali rado ću to učiniti u svim svojim budućim emisijama. ZABRANJUJEM !
Zbog "tankog pevanja",nemanja harizme, nikakve pažnje i you tube pregleda...ali najviše zbog : pevanja protiv Srbije koja te napravila poznatom.
Da se pitam, zabranio bih ti i ulaz u istu!"- napisao je voditelj a potom su usledili brojni komentari podrške!

Čomor je uz tekst priložio i skrinšot youtube emisija i nastupa pevačice u njegovim emisijama.

Podsetimo Jadranka se nakon isteka ugovora u "Grandu" povukla iz te kuće i prešla u "City records", nakon čega je kako kaže bila zabranjena u "Grandu" i njihovim emisijama. 

"Zvanično sam saznala da sam zabranjena kada je trebalo da odem na snimanje kod Gorana Čomora u "Grand koktel". Na dan snimanja pozvao me je Čomor i reko mi da mora da mi otkaže emisiju jer sam zvanično zabranjena u Grand produkciji. Ne znam čime sam to zaslužila, samo sam otišla gde mi je bolje. Nakon toga me niko nije zvao niti sam ja njih zvala. Evo već dve godine sam zabranjena na Grand televiziji." izjavila je nedavno Jadranka što je Čomor ovom prilikom demantovao i dokazao suprotno.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Erp

08.09.2020 15:52

Jos samo da nam objasnis gospodine Comor u cemu je tvoj problem i kakve ti veze imas sa Srbijom gdje bi ti nekome zabranjivo ulaz.Ovo je problem Jadranke i javnog mijenja u Srbiji,nije to nikakv problem bosanski Srba.

ODGOVORITE
Name

Javno mnenje

09.09.2020 11:17

A jos manje je Vas problem! On je direktno prozvan od doticne gospodje. A Vi? Kad vec idete tom logikom i pisete o tome koga se i sta tice ili ne. Crna Gora nije daleko, a vreme je jos lepo, pa prosetajte malo do domovine, nemamo mi nista protiv.