Новак Ђоковић је за нас шампион УС Опена

За нас је шампион: Моззарт исплаћује све који су играли да Ђоковић осваја УС Опен

Забава 07.09.2020 | 14:18
Новак Ђоковић је за нас шампион УС Опена

Један тренутак непажње и сурова казна организатора УС опена да најбољег тенисера свијета дисквалификују са њујоршког гренд слема и тиме Новака Ђоковића спријече да се по броју титула сасвим примакне Рафаелу Надалу и Роџеру Федереру. И можемо сад да залазимо у теорије завјере, да се питамо да ли би иста одлука била донијета и да је неко други у питању… Али и не морамо. Јер било би то узалудно расипање енергије у временима која треба његовати. У временима када Србија има најбољег на свијету. И у томе треба да ужива.

Стога се и Моззарт кладионица потрудила да се овај несрећни меч што прије заборави, па ће тако исплатити све играче који су типовали да ће Ђоковић бити шампион Ју-Ес опена за 2020. годину! Дакле, не враћају само улог, већ исплаћују пуну квоту као добитну!

А тек да подсјетимо, прогноза да ће Ђоковић пригрлити и 18. гренд слем титулу пред почетак турнира износила је 1,80. И био је Ђоковић на правом путу. Загријао се освајањем пехара на мастерсу у истом граду, па је отписао Дамира Џумхура, Кајла Едмунда, Јан-Ленарда Штруфа, и на страну сад тај брејк, пао би и Пабло Карења Буста.

Да није пала судија.

Оно што није пало јесте оптимизам да ће Ђоковић, можда већ догодине, престићи и Надала и Федерера, ма колико се сви трудили да му отежају тај задатак. Па кад је већ тако, зашто да се нервирамо? Кад треба да уживамо.

Уз најбољи тенис. Вашег омиљеног тенисера. И вашу омиљену кладионицу.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МОБИ ДИК

07.09.2020 14:26

НОВАЦЕ ти цес за нас увек бити САМПИОН то неце спрецити ни једна АЛКОХОЛИЦАРКА линиски СУДИЈА зив ти нама био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.09.2020 19:47

Новак био и остао број један.Зив и здрав јос стотину година.