Novak Đoković je za nas šampion US Opena

Za nas je šampion: Mozzart isplaćuje sve koji su igrali da Đoković osvaja US Open

Zabava 07.09.2020 | 14:18
Novak Đoković je za nas šampion US Opena

Jedan trenutak nepažnje i surova kazna organizatora US opena da najboljeg tenisera svijeta diskvalifikuju sa njujorškog grend slema i time Novaka Đokovića spriječe da se po broju titula sasvim primakne Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru. I možemo sad da zalazimo u teorije zavjere, da se pitamo da li bi ista odluka bila donijeta i da je neko drugi u pitanju… Ali i ne moramo. Jer bilo bi to uzaludno rasipanje energije u vremenima koja treba njegovati. U vremenima kada Srbija ima najboljeg na svijetu. I u tome treba da uživa.

Stoga se i Mozzart kladionica potrudila da se ovaj nesrećni meč što prije zaboravi, pa će tako isplatiti sve igrače koji su tipovali da će Đoković biti šampion Ju-Es opena za 2020. godinu! Dakle, ne vraćaju samo ulog, već isplaćuju punu kvotu kao dobitnu!

A tek da podsjetimo, prognoza da će Đoković prigrliti i 18. grend slem titulu pred početak turnira iznosila je 1,80. I bio je Đoković na pravom putu. Zagrijao se osvajanjem pehara na mastersu u istom gradu, pa je otpisao Damira Džumhura, Kajla Edmunda, Jan-Lenarda Štrufa, i na stranu sad taj brejk, pao bi i Pablo Karenja Busta.

Da nije pala sudija.

Ono što nije palo jeste optimizam da će Đoković, možda već dogodine, prestići i Nadala i Federera, ma koliko se svi trudili da mu otežaju taj zadatak. Pa kad je već tako, zašto da se nerviramo? Kad treba da uživamo.

Uz najbolji tenis. Vašeg omiljenog tenisera. I vašu omiljenu kladionicu.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MOBI DIK

07.09.2020 14:26

NOVACE ti ces za nas uvek biti SAMPION to nece spreciti ni jedna ALKOHOLICARKA liniski SUDIJA ziv ti nama bio

ODGOVORITE
Name

Mm

07.09.2020 19:47

Novak bio i ostao broj jedan.Ziv i zdrav jos stotinu godina.