Употријебљен бибер спреј близу кордона полиције

Бибер спреј употријебљен је близу кордона јединице полиције за разбијање протеста код резиденције предсједника Бјелорусије Александра Лукашенка у Минску, јавио је дописник руске агенције ТАСС.

Свијет 06.09.2020 | 18:18
Употријебљен бибер спреј близу кордона полиције

У извјештају се наводи да није познато ко је употријебио бибер спреј код Палате независности, гдје се скупило неколико хиљада демонстраната.

Демонстранти су се на кратко склонили, али је бибер спреј поново употријебљен када су дошли близу кордона полиције.

Протести у Бјелорусији одржавају се скоро сваког дана од 9. августа, када је Лукашенко побиједио на предсједничким изборима у тој земљи.

(Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Јаффа

06.09.2020 17:00

Народ жељан свега. И умјесто да дају народу пара, робе, намјештаја, технике, шта већ...они причају да је народ против интереса Белорусије. Сваки владар заслијепи од богатства којег покраду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.09.2020 18:29

Нрод нема појма ста це му се десити ако срусе Лукасенка нема висе бесплатног здраства бесплатнох сколаства бесплатних станова нема посла за све ,растурице им и унистити земљу све покрасти као нама

Name

Истина

06.09.2020 19:51

Распитај се мало како народ живи у Бјелорусији умјесто да лупаш глупости. Како пусте среће да ми у Српској имамо бар 10% од њиховог стандарда. Млсденци кад се вјенчају добијају од државе озбиљну своту новаца за поцетак заједничког живота. Гас је јевтинији од воде. Плате су им да можемо ми у Српској само да их сањамо. Европа и сатанисти Лукашенку праве демонстрације јер не учествује у корона превари. Нема затварања народа, полицијског часа, ношења маски и сличних глупости. Лукашенко је одбио 900 милиона евра да направи Италијански сценарио са короном. Зато смета сатанистима са Запада... Информиши се мало и размишљај о свом диктатору код к9јег си гладан.

Name

Ре Истина

06.09.2020 21:05

Па ста ти јос цекас овдје и плацас сам себи здравство? Сто не идес да и теби Лукасенко плати, а ти заузврат објасбњавај Бјелорусима колико им је добро јер ти знас боље. Теби је изгледа вазно и битно само да се иде уз ону ствар Западу, па нек буде и диктатура, нек Лукасенко именује свог сина за наследника иако има 16 година, нек ломи кости сваком ко казе да то и није бас таоо добро, нек убија људе који се усуде организовати неки покрет који це се залагати за несто друго, нек постоје послусни градјани цији зивот вриједи 100 рубаља и они цији зивот не вриједи ни копејке и зивот њега, његове породице и малог броја повластених који вриједе као десетине хиљада зивота ових првих. Да ли си уопсте свјестан какве глупости говорис? Слобода нема цијену, нема тог јефтиног гаса, ако се бојис ста цес и пред ким реци, на страну сто овакви располазу природним богатствима и дрзавним ресурсима као приватном својином и кајмак скида он и мала група њему блиских који од тога зиве као арапски емири док вецина спаја крај с крајем и зељни су свега. И на крају да се мало образујес, главна економска законитост је да нема "бесплатног руцка" , не постоји ствар као сто је бесплатно здравство, и то неко мора платити, дрзава, послодавац, радник, социјална слузба, али неко мора платити, е сад сто си ти тотално неписмен па мислис да Лукасенко то плаца из свог дзепа ти проблеми потицу из твог мањка образовања.

Name

Ре Ре Истина

06.09.2020 22:55

Идиоте један који лупаш глупости. Што се не бориш за своју слободу у Републици Српској и против тога што актуелни господар Српске уводи свога сина у газдовање вас неписмених сендвичара и гласача црвене секте. А теби у Српској рај под Лакташенковом диктатуром. Можда си добио сендвич али га не можес појести јер су ти зуби испали. Клипане погледај у своје двориште и шта вам све раде ова три јахача Апокалипсе...А за мене не брини ја сам на вријеме отишао из Додиковог раја

Name

Ре ре ре Истина

07.09.2020 11:10

Па дје си јеси ли у Бјелорусији ако си вец побјего од лактаског Рудоње? Имбецилу ста није тацно у овоме сто сам рекао? Ти си дјецаце екстремно глуп, неко ко је против Лукасенка не мозе бити за Додика, сваки цовјек који је слободарски васпитан и одгојен не мозе подрзавати било којег диктатора, аутократе и узурпатора народног суверенитета. Само слабици и поводљиве лицности, искомплексирани идиоти, кукавице које се ни једном ауторитету нису супроставиле тразе неку оцинску фигуру и дозивљавају екстазе када диктатори преко пропаганде граде култ лицности. Најгори од свих су лицемјерни идиоти који зиве на западу, узивају у свим благодетима неке уредјене и демомратске земље и истовремено сањају да тај запад пропадне и навија за руске, бјелоруске или било којег диктатора против којега се народ побуни, јер је ето цуо од неког себи слицног малоумника на јутјубу да су то нека наса браца због нецега и да се тамо добро зиви и да су ту досли зли сатанисти који једу малу дјецу да растуре ту земљу у којој се одлицно зиви . Него јел ти ту дје си бесплатно здравство? Плацас ли здравствено осигурање ј..ем те у уста скрбава, знас ли процитати одрезак од плате кад га добијес, ако се ниси увалио на свапску социјалу, а овдје кењас о угодном зивоту у Бјелорусији, гдје људи нестају, гдје цланови тајне полиције који побјегну из тог пакла свједоце о томе како су побили на стотине Лукасенкових политицких опонената у протеклих 30 година.

Name

Ре ре ре ре ре реèееее истина

07.09.2020 11:54

Ја сад висе ниста неразумијем ко овде коме писе, али сам уз демократе и демократско уредјење земље, слободу свих градјана, без самовољног хапсења и пребијања само зато јер се резим критикује, јер то мора бити неказњиво, несмије бити казњиво, то је људско право.

Name

проп.чов.ваљ.каменица

07.09.2020 02:09

Ре-Ре ,,Истина" ништа не зна!? Какав си ти зналац и познавалац стања у Белорусији!!??

ОДГОВОРИТЕ