Крајиновић није успио даље у осмину финала УС опена

Филип Крајиновић није успео да се пласира у осмину финала УС опена, пошто је поражен од Давида Гофана у три сета 3:0 (6:1, 7:6, 6:4).

Тенис 04.09.2020 | 22:45
Крајиновић није успио даље у осмину финала УС опена

Крајиновић је врло лоше отворио меч, односно из друге перспективе, Гофан је стартовао одлично и веома брзо повео са убједљивих 4:0 што је било довољно да без већих проблема добије први сет, а Крајиновићу препусти само један гем.

Реакција је уследила на почетку другог сета. Одмах брејк Крајиновића за 2:0, али је исто тако и испустио ту залиху.

До 4:4 је био егал, а онда Гофан прави брејк и сервира за други сет.. Стиже и до сет-лопте, али је Крајиновић спашава и користи своју трећу-брејк лопту за изједначење.

Убрзо се ушло и у тај-брејк. Тај део игре Белгијанац много боље отвара и долази до 4:1 у поенима, али се Крајиновић поново враћа и изједначује на 5:5. Међутим, Гофан долази до два везана поена и уз дозу среће успијева да поведе са 2:0 у сетовима.

На том “таласу”, омалени Белгијанац је наставио и у трећем сету, па је одмах одузео сервис Србину и веома брзо повео са 4:1.

Крајиновић је у овом мечу увек реаговао када је био у дебелом минусу. Тако и у овој ситуацији, везао је три гема и експресно стигао до 4:4.

И онда је поново стао. Гофан лако узима “свој” сервис, а потом и противнички лепим форхенд винером на меч-лопти за крајњи тријумф и пласман у осмину финала.

Гофан ће у четвртој рунди играти против бољег из дуела Денис Шаповалов (Канада) – Тејлор Хери Фриц (САД).

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар