Инди заустављена због појаса, вређала полицајца па дала гас!

Полиција је јутрос зауставила певачицу Индиру Арадиновић Инди након што је полицијски службеник Ј.А. приметио да она не носи сигурносни појас у свом возилу марке “ауди”.

Забава 04.09.2020 | 20:57
Инди заустављена због појаса, вређала полицајца па дала гас!

Она је у том тренутку, уместо да сачека да јој се напише казна својевољно напустила место прекршаја, а касније се у медијима правдала да јој је “било мука”, да је процедура превише трајала и да је полицајац био нељубазан.

Међутим, у изјави, полицајац Ј. А. који је зауставио певачицу, открива да је истина ипак била другачија и да је Индири требало само 20-ак секунди да крене да прави проблеме.

“Права верзија приче је да сам ја зауставио госпођу Индиру због неношења појаса. Она се у почетку понашала ок, чак и другарски и дала ми је документа. Тако је било док није схватила да ће бити кажњена. Када је видела да то неће да “упали” рекла је: Ај врати ми документа да се не би свађали!”. Ја сам јој одговорио да нема потребе да се свађамо и да не може она водити токове расправе јер ја одлучујем о томе”, каже полицајац.

Полицајац каже да је онда направио записник, да би се након неколико минута певачица вратила колима у пратњи жене која је тврдила да је службеница МУП-а.

“Она се вратила са једном женом која је тврдила да је из МУП-а, али није хтела да се легитимише. Она је смиривала ситуацију, али је Индира бахато добацивала “Шта је било сад пандурчино?” Онда ми је пришла и наставила да добацује, међутим није било физичког контакта”, присећа се Ј.А.

Певачица се, како нам је рекао полицајац, по повратку на место где је заустављена непрописно паркирала, неко време одбијала да се помери са улице и тако намерно задржавала саобраћај.

“Две пријаве које сам јој написао је поцепала и бацила на мене и колегиницу. Иначе није пракса да ми некога пустимо кад му је лоше већ да позовемо Хитну помоћ”, испричао нам је Ј. А.

Индира Арадиновић је, како нам је речено на крају добила прекршаје за неношење сигурносног појаса, удаљавање од полицијске контроле без пристанка службеника, непрописно паркирање, оглушавање о наредбу полицијског службеника и угрожавање животне средине јер је поцепала пријаве и бацила их на земљу.

Извор: Курир.рс /Објектив Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар