Indi zaustavljena zbog pojasa, vređala policajca pa dala gas!

Policija je jutros zaustavila pevačicu Indiru Aradinović Indi nakon što je policijski službenik J.A. primetio da ona ne nosi sigurnosni pojas u svom vozilu marke “audi”.

Zabava 04.09.2020 | 20:57
Indi zaustavljena zbog pojasa, vređala policajca pa dala gas!

Ona je u tom trenutku, umesto da sačeka da joj se napiše kazna svojevoljno napustila mesto prekršaja, a kasnije se u medijima pravdala da joj je “bilo muka”, da je procedura previše trajala i da je policajac bio neljubazan.

Međutim, u izjavi, policajac J. A. koji je zaustavio pevačicu, otkriva da je istina ipak bila drugačija i da je Indiri trebalo samo 20-ak sekundi da krene da pravi probleme.

“Prava verzija priče je da sam ja zaustavio gospođu Indiru zbog nenošenja pojasa. Ona se u početku ponašala ok, čak i drugarski i dala mi je dokumenta. Tako je bilo dok nije shvatila da će biti kažnjena. Kada je videla da to neće da “upali” rekla je: Aj vrati mi dokumenta da se ne bi svađali!”. Ja sam joj odgovorio da nema potrebe da se svađamo i da ne može ona voditi tokove rasprave jer ja odlučujem o tome”, kaže policajac.

Policajac kaže da je onda napravio zapisnik, da bi se nakon nekoliko minuta pevačica vratila kolima u pratnji žene koja je tvrdila da je službenica MUP-a.

“Ona se vratila sa jednom ženom koja je tvrdila da je iz MUP-a, ali nije htela da se legitimiše. Ona je smirivala situaciju, ali je Indira bahato dobacivala “Šta je bilo sad pandurčino?” Onda mi je prišla i nastavila da dobacuje, međutim nije bilo fizičkog kontakta”, priseća se J.A.

Pevačica se, kako nam je rekao policajac, po povratku na mesto gde je zaustavljena nepropisno parkirala, neko vreme odbijala da se pomeri sa ulice i tako namerno zadržavala saobraćaj.

“Dve prijave koje sam joj napisao je pocepala i bacila na mene i koleginicu. Inače nije praksa da mi nekoga pustimo kad mu je loše već da pozovemo Hitnu pomoć”, ispričao nam je J. A.

Indira Aradinović je, kako nam je rečeno na kraju dobila prekršaje za nenošenje sigurnosnog pojasa, udaljavanje od policijske kontrole bez pristanka službenika, nepropisno parkiranje, oglušavanje o naredbu policijskog službenika i ugrožavanje životne sredine jer je pocepala prijave i bacila ih na zemlju.

Izvor: Kurir.rs /Objektiv Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar